Matematik İşlemi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve sulfuricacid tarafından 21 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladım fakat gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bota bırakıyormuş hesabını. Ben gece gündüz pc başında oturan biri olarak oyunda vakit geçirirken kazancımın %10 %20 azalmasını adaletsiz görüyorum benim önerim ya bi matematik işlemi sorulsun saat başı veyahut ben robot değilim tarzında bizi sınasın. Bu sayede ben emeğimle oyunda vakit geçirirken alacağım ödüller kesintiye uğramasın. Daha önce bu fikir kullanıldı mı, önerildi mi bilmiyorum. Bilmediğim bir sebebi varsa affola şimdiden değerlendireceğiniz için teşekkür ederim.

2. HACKERWARE

HACKERWARE User

Güzel fikir iyi düşünmüşsün ama onun da çözümünü bulurlarsa botçu tayfa o zaman sıkıntı olur

3. Hocam bot nerden bilsin 7x12yi veyahut traktör resmini :D

4. HACKERWARE

HACKERWARE User

Belli olmaz ayarlarlar bi şekilde :)

5. Hahahha yorumunuz çok komik bro. Bot nerden bilsin dedin ya o kısımda patladım . :) Botun şuanda yapamayacağı şey yok . Ama yinede siz bilirsiniz. ;)

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İleteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.