Martı Görev Nesnesi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mister_No tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

Yaklaşık 4 aydan fazladır hirma intikam 1 ele geçiriyorum fakat 1 tanesinde bile martı vermedi defalarca görevi yeniden başlatıp denedim artık ne yapmam gerek bilemiyorum.27 lv sınavı için.
    Gemi özelliklerim i de belirteyim de sorunun kaynağını bana söyleyiverin .
    Ele geçirme eşiği 50
    Ele geçirme bonusu +47812.14
    Ele geçirme koruması +35996.4
    Azami ele geçirme ganimeti +10
    gemi DP 747000 daha fazla istenirse arttırılabilir.
    gemi VP 255000 daha fazla istenirse arttırılabilir.

lutfuuslan bunu beğendi.
  2. açılan çok konu var,, herkes şansa bağlı yazmış bence bu bir sorun Yapımcıların çözmeleri lazım. . .

lutfuuslan bunu beğendi.
  3. lutfuuslan

lutfuuslan User

intikam npc sini ele gecirmede yarısından fazlası boş cıkıyor yaklaşık son 10 gündür böyle geikalandanda cok az asker veriyor süpriz npc sinin de verdigi bekciyi veriyor gercekten cok sinir bozucu bir durum

4. sistemi bitirmeden bırakıyor musun? genelde sisatemi batırdıktan sonra martı geliyor diye hatırlıyorum.

5. Mister_No

Mister_No User

support tan bana gelen cevap gülermisin ağlarmısın

Görevi iptal ederek tekrardan başlatınız görevde istenılen nesleyı alabılmek için görevde istenılen sistemı elegeçırmeye devam edınız her sistemde vermeyebılır ve başlatacagınız level görevı harıç görev aktıf etmeyınız görev bıtmeden başka görev alıp yapmayınız.
    Saygılarımla,
    Aslan
    Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

6. 15kere filan elegeçirdim de verdi bana, o görev varken başka açık görev varsa kesinlikle vermiyor (15kere dediğim olay tek o görev variken) tüm görevleri bırak git onu tekrar al anca öyle alırsın.

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Support(Destek Ekibi)'un verdiği destek doğrultusunda gitmelisiniz. Konu ile alakalı başka birşey söyleyemeyiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.