Maile doğru serverda gelmeyen kod

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve frknblt35 tarafından 16 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frknblt35

frknblt35 User

Mailime sadece gl8 için kullanılacak kupon kodu geldi. Başka mail gelmedi 1 adet kupon kodu geldi. mega sunucuda oynuyorum ve kupon kodum yok forumda incelediğime göre bazı arkadaşlarda aynı problemi yaşıyor. bu yaşanan problemi support ekibine ilettim fakat durumun anlaşılmadığını düşünüyorum. verilen geri dönüşlerin görselini iletiyorum. [​IMG] [​IMG]
    tek yaşadığım bir problem değil. diğer kullanıcılar kuponu kullanabiliyorken bazı oyuncularda yaşanılan problemin giderilmesini talep ediyoruz.

Tahminimce 2 3 hafta önce bir işlem yapmadan habercinin nimeti bonusu 1 2 günlüğüne kayboldu. haberci nimeti tekrar aktif olduğunda diğer sunucuda görünüyor olabilir. Kontrol edilmesini rica ederim.

Daha önce maile gelen kişiye özel kodlar her sunucu için ayrı ayrı 8-10 mail düşmüştü. bir problem olduğu kesin

İlgi alakanıza teşekkürler...

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle destek ekibi ile olan yazışmaları burada paylaşmanız yasak mesajınızdan kaldırdım. Yetkililer geçerli bir mail adresine sahip olup haber bültenine de üye iseniz kodları sorunsuz bir şekilde alacağınızı söylüyor bu konuda. Mailinizdeki tüm klasörleri kontrol edin etmediyseniz farklı klasörlere düşebiliyor mailler. Yine de kişisel kod konusuyla ilgili sıkıntılar yaşandığını ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.