Magellan'ın Laneti Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 16 Ekim 2025 11:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ROVER.96

ROVER.96 User

Etkinlik tamamlama serisini 1,5 günde bitirdim. Lakin arkadaşların belirttiği ödülleri alırken baya zorlandım. Verdi verdi ama verirken de baya yordu. Kötü mü oldu geç vermesi yok. Ama zamanı baya yedi. Bu görevi beklerken 500 milyon DP vurma görevini bitirdim. 3 saat sonra görevler yenilenince tüm görevleri tamamlamış oldum.

Ana gemi için 3-4 saniyenin bile önemi vardı. İlk 2 günde. Işınlanma dolması ayrı dertti tabi :) Ama şükür hızlıca bitirmiş oldum.

( Bu arada sadece gece 04:00 deki göre yenileme suresindekileri yapamadım. Diğer saatlerde hep online dım. Şuanda çalışmadığım için etkinlik serisini hızlı tamamladım. 2-3 saatte bitecek görevde değil ayrıca arkadaşlar. )

2. kod yokmu etkinligin

3. srcnsntrk

srcnsntrk User

Sayın yetkililer etkinliğin bitimine 1 gün kaldı bugün lütfen ilgilenin bu konuyla ilgili. Oyun hala donuyor kasıyor ve hala kalabalık 5 gündür mücadele halindeyim. Oyundaki herkes full değil ve herkes 60 seviye değil. 100 150 kişi kesmeye çalışıyoruz 500m hasar çok fazla. Bugün lütfen bir yardımda bulunun. Etkinlik serisini hep bitirdim ve bu etkinlikle kaybetmek istemiyorum. Emek veriyoruz mücadele ediyoruz bunu hiçe saymayın lütfen.. Teşekkürler.