Mağaza Satın Alma Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve YediBelaHüsnü tarafından 29 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mağazada satılan birçok ürünün ciddi anlamda güncellenmesi gerekiyor.
    Fiyatlarını demiyorum bile. Milattan kalma top mu dersin öge mi dersin ciddi anlamda gereksiz paketlerle dolu. Etkinlik bekliyorum paket almak için etkinlik başlıyor gelen paketlere bakıyorum yok efendim 10 tane seviye 6 derebeyi topu yok 100 tane 5.seviye burç topu 600-700 bandında hadi bunlar yine kabul edilebilecek şeyler vudu paketleri yağmacı paketleri hepsinden beter vudu topun bir manası kaldı mı ki paketleri duruyor lütfen bir ayar çekelim satın alınması mümkün olanları görelim bakmaktan yoruluyorum paketlere o kadar çok paket var ki hangisini alacağım derken asıl almam gereken paketleri karıştırıyorum çoğu zaman.
    2. problem kaptan köşkünde hükümdar haritacı yaw çıkan paketlerin hepsini aldım 1 tane çıkmaz mı yani bu oyunculara neden bu kadar acımasız davranıyorsunuz her oyuncuda bulunması gereken minimum kaptanlar olmalı ben demiyorum herkese ful kaptan verin ama en azından min ihtiyacı karşılasın bi başlangıç yapsın yazıktır ya o kadar para az değil 2şer paketleri çektim elime gelen beş para etmez özellikte kaptanlar amacım tek bir kaptan çıkarmak hükümdar haritacı ama yok neymiş şansa bağlı zaten seafight hep şans hep şans ne zaman oyuncularına değer verdi ki
    lütfen artık buna bir çözüm getirilsin

2. Mühendis

Mühendis User

çok doğru söylüyorsun kardeşim şuan en az kasılan ürün safanad ve eskudo yeni başlayan biri bunları çok zor kasar ve kasmaya çalışıyor gıdım gıdım bazı toplar işlevsiz hala paketlere koyuluyor 700 tl az bir para değil biz avrupa ülkeleri gibi euro veya dolar ile almıyoruz alım gücümüze görede fiyatlara eklenmeli şuan oyunda en çok hangi millet var denirse türkl oyuncular ilk 3 dedir net bizide düşünsünler fiyat konusunda

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu tarz fikir ve düşüncelerinizi ilgili bölüme yazın lütfen. Taleplerinizi değerlendirilmesi için ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.