MacOS

Discussion in 'Genel Sorular' started by yılanserdar, Oct 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MacOs isletim sistemi icin istemci ne zaman gelecek acaba surekli calisma devam ediyor deniyor fakat net birsey soyleyen yok.Hadi gelmedi tamam tarayicidan giriyoruz fakat bir cok farkli tarayici denememe ragmen oyun icin deki item ekranlari olsun sohbet ekrani olsun hepsinin sayfaya gore orani cok kucuk ve hic bir sekilde bunlarin boyutlari ayarlanamiyor.Altta bulunan fotografta olgudu gibi sayfa yakinlastirmasi en yakin duzeyde olmasina ragmen oyunicindeki kucuk ekranlarin boyutlari inanilmaz kucuk ve goz yoruyor.Bunu supporttan defalarca yazdim fotograf attim fakat ne yardimci oldular ne yonlendire bildiler.Bir cok farkli terayicida denememe ragmen hepsinde bu sekilde bunun bir cozumu var mi ? bilen paylasa bilir mi acaba.Tesekkurler.
    https://www.hizliresim.com/qmr7rde

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili bir bilgimiz yok. Sorup öğreneceğim.

Saygılar.

yılanserdar likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.