MacOS Hakkında - Star Adminim Bakabilirmisiz Lütfen?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve LazSparrow61[E-F] tarafından 6 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Star Adminim Merhaba,

Umarım konuyu doğru kategoride açmışımdır, açmadıysam mazur görün lütfen. Birkaç ay önce MacOS kullanıcıları hakkında bir konu açtım belki hatırlarsınız cevaplarınız sayesinde gerekli bilgilendirmeyi almıştım bunun için çok teşekkür ederim. Alt paragrafta belirteceğim sorumu support üzerinden sayın Aslan Adminimize illettim.

“Merhaba,

MacOS tabanlı bir bilgisayar kullanmaktayım. Yabancı forumlarda inceledim üzere
    browser üzerinden giriş yaparak ''Unity'yi Dene'' butonuna tıkladığım zaman
    Unity'nin beta sürümüne erişerek oyuna giriş yapabiliyor olmam gerekli fakat giriş
    yapamıyorum, loading yuvarlağı dönüp duruyor sadece. Bu konu hakkında beni
    bilgilendirebilir misiniz lütfen, yada erişemiyoruz ben mi yanlış anladım Mart
    2021'de Unity'e geçiş tamamlandığında mı erişebileceğiz MacOS kullanıcıları olarak
    yada hiçbir zaman erişemeyecek miyiz ?”

Üst paragrafta belirtmiş olduğum soruma Aslan Admimiz, “Evet giriş yapılıyor, başka tarayıcı deneyiniz” diye cevap verdi. Kendisine çok teşekkür ederim fakat Safari, Google Chrome, Opera, Opera Oyun Tarayıcısı, Yandex tarayıcılarından “Unity’yi Dene” butonuna tıklayarak erişim sağlamayadım. Bilgisayarım MacOS 11.1 güncel sürümünde olup belirttiğim tarayıcılarda aynı şekilde güncel ve çerezleri, önbellekleri temizlenmiş durumdadır.

Sayın Star Adminim, sizden bana bu konuda yardımcı olmanızı en azından teknik birim ile görüşerek tarafıma bilgi vermenizi çok rica ediyorum. Konumun alt tarafına yabancı seafight forum konusunu ve “Unity’yi Dene” butonununda karşılaştığım görseli ekliyorum. Vereceğiniz cevap bir çözüm içerir ise, ben cevap verene kadar konuyu kapatmazsanız çok sevinirim tekrardan bir konu açmayayım size ulaşmak adına bununla beraber kapatmanız gerekiyorsa kapatıp, teknik ekipten bilgi almanız halinde konuyu güncelleyebilirsenizde bana çok yardımcı olursunuz. Şimdiden cevabınız ve çabalarınız için çok teşekkür ederim.

İngilizce Seafight Forumundaki Konunun Linki:
    https://board-en.seafight.com/threads/mac-users.179148/#post-556476

Unity'yi Dene Butonu Sonrası Görsel: https://hizliresim.com/5M5hnE

Saygılarımla,

İyi Çalışmalar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu direkt ilgili kişilere sorup, cevabını da alır almaz konu üzerinden size cevap vereceğim

Saygılar.

Son düzenlenen: 6 Ocak 2021
  3. baba34_foo

baba34_foo User

mac kullanmadım tam bilgim yok fakat, yükleniyor ekranı geldiyse unity altyapısı uyumlu şekilde çalışıyor demektir. Windowsta bazen beyaz ekran sol üstte haç hatası alıyor, tarayıcı çerezlerini sildiğimizde bu hata geçiyor sizde onu denebilirsiniz ayrıca oyun motoru konusunda da emin olmak için farklı unity oyun motorlu birkaç oyun denemenizi tavsiye ederim

4. Merhaba ,

Belki yardım olur diye azıcık araştırma yaptım. Aşağıdaki tarayıcıları denediniz mi .
    • Firefox, size harika zaman tanıyacak bir tarayıcı
    • Tor, iz bırakmayacağınız bir tarayıcı
    • Vivaldi, Opera'nın vitamin versiyonu.
    • Maxthon.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bazı öneriler geldi. Umarım yardımcı olmuştur zira biz geri dönüş almadık.
    Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.