Macellan'ın İsyanı 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 5 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_magellan_2023.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan bu köklü etkinliğimiz ile ilgili fikir, görüş ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Arkadaşlar nasıl etkinlik var mı bilgilendirecek karlı mı zor mu kolay mı giremiyorum şu an da

3. cemozen

cemozen User

4. hiç girmeyi deneme kanka reset gelmezse boşuna girilmicek etkinlik geçenkinden daha kötü bende girmiyom düşün yani

5. Ödülleri çok düşük 50 üzeri kasılsam daha karlı yani ödüller arttırılmalı sistem sayısı çok az sandık sayısı çok az her etkinlik şu olay neden oluyor her seferinde tekrar bi yama çıkıyor sistem arttırılıyor ödüller arttırılıyor en başta neden böyle yapmıyorsunuz

6. 45herkez

45herkez User

Hadi güldük eğlendik etkinliği başlatın da biraz gemileri kasalım

7. 45herkez

45herkez User

Hadi güldük eğlendik etkinliği başlatın da biraz gemileri kasalım

8. sistem gemileri çok az ,arada 2 tane atıyor sadece
    ayrıca etkinlik amiralinin canıda çok az teleport atıyorum 1 tane vuramadan bitiyor

...City... bunu beğendi.
  9. Etkinlik Amiral Gemisi bir adet atıyor onada yüzlerce kişi saldırıyor bu nasıl iş o_O

...City... bunu beğendi.
  10. Geçen geçtiğimiz etkinliğin aynısı. değişen bir şey yok. : ) Amiral attığı zaman ışınlanana kadar npc bitiyor :D Pazarda anahtardan başka bir şey yok.. saygılar..

...City... ve merdo_38 bunu beğendi.
  11. ...City...

...City... User

Sistem gemilerinin sayısı yetersiz ayrıca hiç sandık yok haritalarda bu şekilde ne sezon ne de etkinlik görevleri yapılabilir. Lütfen sayılar arttırılsın. Teşekkürler..

12. ana gemin canı cok az mega servere göre buna bir düzenleme gelmesi lazım ayrıca ana gemini cıkma oranı artmalı görev yapamıyoruz

...City... ve Bloody-Queen bunu beğendi.
  13. ...City...

...City... User

Mega SERVER diye kocaman yazılıyor ama etkinliklerde MEGA olduğu unutuluyor. Npc çıkıp ışınlan atıp gittiğim halde yetişemiyorum. Lütfen sayıyı arttırın..

14. Etkinlik görevlerini sırayla yapmaya başladım. 3. görev olan New Victoria gemisine hasar ver görevi var ancak bundan önceki hiç bir görevi sezon başarılarında yazmadı. Bir sorun mu var. Yoksa sezon başarılarındaki görevler farklı görevler mi?

...City... bunu beğendi.
  15. amiral geminin nereye attığı bildirisi neden gelmiyor önceden geliyordu sorun mu var ?

16. pırlardan tasarım pet falan çıkaran oldu mu

17. ...City...

...City... User

Bu etkinlik yalnızca oyuncuların birbirini batırması için yapılmış. Ben gemilerin tasarım verdiğini de düşünmüyorum. Öyle olsaydı en çok hasar verene de tasarım verirdi. Kasıtlı olarak son atışa tasarım denmiş ancak tasarım filan verdiği yok. İnsanlarla alay ediyorlar resmen. Koskoca MEGA SERVER'da 1 tane amiral çıkıyor 100 kişi 1 gemi için koşuyor. Canı zaten 350milyon saçmalıktan başka bir şey değil.

18. MAĞRUR

MAĞRUR User

@Star amiralin can meselesini gerekli yerlere iletecek misiniz etkinlik bitiyor sezondaki görev yapamadık veya sık atsın sistemi

19. neden fazla amiral gemisi atmıyor herkes bir tane npc kesmek zorundamı

20. hangi tasarımları veriyor