MAC OS Kullanıcıları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve teko1 tarafından 29 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. teko1

teko1 User

MacOS kullanıcıları için istemci bulunmamakta. Uzun bir süre de gelmeyecek gibi görünmekte. @Bigpatron bu konuda bi açıklama yapılacak mıdır?
    istemci olmadıgı için istemciden oynayanların aldığı fazladan ödülleri alamıyoruz. Ödülleri geçtim artık oyuna da giremiyoruz bunun telafisi olacak mıdır?

2. ŞAHİN

ŞAHİN User

Mac os kullanıcılarını neden kimse düşünmüyor. günlerdir istemciden oynayanlar fazladan ödülleri alıyor. biz ise arkadaşın dediği gibi oyuna bile giremiyoruz. neden hala mac os kullanıcıları için istemci yapılmadı. yada ne zaman yapılacak . lütfen bizlere bilgi verin.

3. GEZEGEN*TR

GEZEGEN*TR User

Bende cepten bağlanıyordum vallahi hep yalan oldum. 12 yıllık seafight maceramı bitirmek isteyenler var galiba. herkese selam eder gözlerinden öperim. Selam ve dua ile...

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Açıklama yapılınca duyurusunu yaparız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.