Mac Kullanıcıları İçin Bilgilendirme

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve LazSparrow61[E-F] tarafından 30 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Star Adminim,

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Her ne kadar oyuncularımız genel olarak windows kullansa dahi, benim gibi oyunu oynamak için Mac bilgisayarları kullanan arkadaşlarımında azımsanmayacak kadar olduğunu tahmin ediyorum. Bugüne kadar gerek Google Chrome gerek diğer tarayıcılarla oyunumuza devam ettik fakat, flash playerin desteğini Google Chrome'dan çekecek olması ve Seafight İstemcimizin şu an için windows desteklemesi yılbaşında flash player desteği kesileceği için gelecekteki oyun kalitemiz hakkında bizi açıkcası korkutmakta.

Bunun çözümü yok mu diyeceksiniz elbette ki var fakat, BootCamp ile mac bilgisayarın içine Windows kurmak çözüm olmasına rağmen arkadaşlarımızın hepsinin bunu yapacak teknik bilgisi mevcut olmayabilir. Bununla beraber bilgisayarından bir yandan işlerine bakan bir yanda da rahatlamak amacıyla oyun oynayan arkadaşlarımızın acil bir durumda dosyalarına ulaşabilmesi için bilgisayarını yeniden başlatarak mac tarafındaki dosyalarına erişmesi gerekmekte.

Bu sorun hakkında genel bir konu oluşturarak tüm arkadaşlarımızı bu konu hakkında sizden gelecek açıklayıcı bir cevap ile bilgilendirmek istedim. Aşağıda yer alan sorularıma bilgileriniz dahilinde cevap vererek bizi aydınlatırsanız çok seviniriz.

1-) İstemci Mac tabanlı işletim sistemleri içinde çıkartılacak mıdır ?
    2-) Teknik ekip arkadaşlarınıza sadece bu konuda bir talep olduğunu mu belirttiniz yoksa tarafınıza bu konu hakkında çalışma yapıldığına dair teknik ekipten bir bilgi geldi mi?
    3-) İstemcinin Mac tabanlı işletim sistemlerinde de kullanılabilmesi için tahmini bir süre var mıdır?

Adminim, yoğunluktan dolayı kısa cevaplar verdiğinizi biliyorum fakat, bu konuya biraz daha detaylı bir cevap verebilirseniz hem ben hemde diğer Mac kullanan arkadaşlarım için detaylı bir cevap olacağını tahmin etmekteyim.

Şimdiden detaylı cevabınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Sağlıklı Günler,

2. 59SoNeR59

59SoNeR59 User

sunun surasında 1 saat sonra tekrar tarayıcı girişleri aktif olacak 1 günde geminizi dinlendirin :)

3. Macellan

Macellan User

Aralık ve Mart ayları arasında oyuna sadece istemciden giriş yapılabiliyor olacakken MAC kullanıcıları gemilerini 3 ay dinlendirsin mi?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

1- Şuan için MAC ile ilgili bir çalışma yok. Ben de az önce öğrendim.
    2- Bizler oyuncuların endişesini belirttik. Ekip ise şuan için MAC planı yapılmadığını belirtti. Linux kullanıcıları içinse çalışmalar başladı.
    3- Maalesef bir süre vermem doğru olmaz ki benim de hiç bir fikrim yok.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.