lost connection

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ҂Μεяṡʌ҂ tarafından 16 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu lost connectiona bi çözüm bulun artık 2 günde bir gelen resetler yüüzünden lc hatası alıyorum oyuna falan giremiyorum kaç saat

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sıkıntınız devam ediyor mu acaba?

Saygılar.

3. evet ediyor. modem resetledim pcyi kapattım açtım istemci sildim yükledim. yok yok yook

Son düzenlenen: 16 Aralık 2023
  4. ShaDe.

Destek ekibimize bilet atınız, yetkili birime yönlendirsinler.

Saygılar.

5. attım zaten hocam buraya yazmadan önce. haftasonu diye ne zaman yardımcı olunacak belli değilmiş. buraya yazma amacım siz çözüm sunun diye değil raporlayın bu durumu artık. denk geldim tek yaşayan ben değilim var bir yerlerde bi sorun demek ki çözmeye uğraşsın kıymetli teknik ekip.

6. reset geldi yine düzelmedi şaka mı bu

7. Nightmare_

Nightmare_ User

3 saatte bir server restart atılıyor şaka mısınız ya siz. gidince de gelmiyor 1 saat.

*mARİFet* bunu beğendi.
  8. Nightmare_

Nightmare_ User

oyunu açmayı9 düşünüyor musunuz aloooooooooooooooooooooooooo

9. *mARİFet*

*mARİFet* User

Resertlerde her şey hazır olur, oyun kapatılır, en geç 2/3 dk içinde erişime açılır. Oyunu kapattıktan sonra mı çalışmalar yapılıyor, bu nasıl bir iştir??? Ya çalışmalar saatlerce sürerse???

10. ShaDe.

Selam,

Gerginliğinizi anlıyorum fakat bu tarz sıkıntılarda ancak destek ekibimiz yardımcı olabilir, genel sıkıntılar olduğu zaman bizler direkt olarak bildiriyoruz ancak sizdeki sorunun giderilmesi için destek ekibimizin inceleme yapıp yönlendirme yapması gerekiyor takdir edersiniz ki.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.