Lobo & Roho

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yok bu diyeceğimin alanı burası değil ama tam 1 saat 7 dk dır arıyorum ve en son şu karara vardım madem bu sistemler özel çok nadir ve görev için lazım haritada görünsün ya böylece bir köşeye geçip 4 haritayı çok kısa zamanda dolaşabiliriz . İntikam 2 bile haritada görünüyor ki karlı bir sistem olduğu için vurulan bir gemi ama bu sistemleri arayıp bulamayınca insan düşünüyor oyun mu oynuyorum yoksa işkenceyemi maruz bırakılıyorum .
    -_-Atomik-_-, Bugün 05:11 #2

Yukarı da görmüş olduğunuz mesajı farklı bir yere aldığım için bana cevap veren forum yetkilisi dikkate yanlış yerde bulunduğundan dolayı almadı ve olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği gibi konuya cevap yazmayı kapattığı için de ben kopyalayıp yapıştırdım .

Dediğim gibi madem lobo ve roho nadir bulunan bir gemi bize verilen küçük harita içersinde aynı 33*1 de ki sistemin göründüğü gibi fakat intikam 2 nin göründüğü gibi görünsün hem zamandan tasarruf ederiz ki bu bizim için hemde sorulan soruları min iner ki bu da sizler için .
    Sizin için değişir mi bilmiyorum fakat bu azalan sistemi madem getirdiniz yani 9 saat sonrasında her saat bası %10 düşüyor ben 9 saat boyunca bir sistemin peşinde daha haritada olup olmadığını bilmeyerek aracağım yoksa gemimi daha iyi hale getirmeyemi uğraşacağım ...
    Saygılarla

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu raporlarıma ekledim.
    Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.