Lobo & Roho

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu sistemler sadece 1-20 haritaları arasında 1 tane mi atıyor sorumu ve lobo ve roho nun kaç dk da bir atıyor cevaplar mısınız ?

2. Yok bu diyeceğimin alanı burası değil ama tam 1 saat 7 dk dır arıyorum ve en son şu karara vardım madem bu sistemler özel çok nadir ve görev için lazım haritada görünsün ya böylece bir köşeye geçip 4 haritayı çok kısa zamanda dolaşabiliriz . İntikam 2 bile haritada görünüyor ki karlı bir sistem olduğu için vurulan bir gemi ama bu sistemleri arayıp bulamayınca insan düşünüyor oyun mu oynuyorum yoksa işkenceyemi maruz bırakılıyorum .

3. valla kardeşim özellikle 12-20 haritaları arasında karsılasıyorum onlarla

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Evet genellikle 12-20 haritalarında görünüyorlar. Fakat zamanı ile ilgili bir detay verilmiyor. SSS de 1-20 haritalarında yazıyor diyeceksiniz ama bize gelen kaynakta o şekilde yazıyor yani gerçeğini değiştiremiyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.