Lig Sistemi

Discussion in 'Genel Sorular' started by Яoαd•Яuηηεя•ℓgd, Sep 6, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gemim şuanda baraküda liginde. Ben bir üst lige çıkacağım ancak forumda bazı konularda +5 top yivasi desteğinin gelmediğini okudum. Forumda S.S.S. kısımdan okuduğum da ilk 10000 de olunması halinde top yuvası ve genişletme yerleri desteğinin geleceği yazıyor. Biraz karışık yanlış anlamamış olmak açısında konuyu açtım. ilk 10.000 de olursam bu destekler bana gelecek mi yoksa değişiklik olmayacak mı?
    Aşağıdaki sıralama grupları belirlenecektir :

· Birinci sıra
    · İkinci Sıra
    · Üçüncü Sıra
    · 4-10 arası
    · 11-100 arası
    · 101-1000 arası
    · 1001-10.000 arası

Her ligde belirlenen sıralamalardaki oyuncular ödül alacaklar. Aldıkları ödüller girdikleri aralığa bağlı olarak artacak, Lig Parası, Lig Buff'u gibi ödüllere sahip olacaklar. Bufflar ise şu şekilde:
    Deniz Anası Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 5 arttırır. Elit cephane ile de +1000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Deniz Altı Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 10 arttırır. Elit cephane ile de +2000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Baraküda Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 15 arttırır. Elit cephane ile de +3000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Manta Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 20 arttırır. Elit cephane ile de +4000 ekstra vuruş gücü kazandırır.

2. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

Buff sadece tum sunucular sıralamasında ilk 100 e girersen gelir

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevap doğru. Sadece ilk 100 sıralamasına girmeyi başaran oyuncular lig desteğinden yararlanabiliyor. İlk 100 fakat tüm sunucularda. Onu da unutmayalım.

Thread Status:
Not open for further replies.