Lig Sistemi Hk

Discussion in 'Genel Sorular' started by xxx143, Mar 11, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xxx143

xxx143 User

Merhaba
    Manta ligine geçmek istiyorum ama elit puanım yetersiz galiba, manta ligine geçmek için 1 ayda 500 m elit puan mı yapmam gerekmektedir? Herhalde anladığım kadarıyla böyle birşey yok. Çünkü 37 m elit puanı olan birisi çıkabiliyor. Peki o halde ben toplam geçen sezonlarında toplamı dahil tüm elit puanımı nereden görebilirim. Detaylı bir şekilde anlatırmısınız.
    Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

BURAYI incelediniz mi?

3. xxx143

xxx143 User

Evet ama istediğimi öğrenemedim veya anlamadım. Manta ligi için anladığım kadarıyla Sezon ELP : 10,000,000 m yapmış olmam lazım bundan fazla olmasına rağmen çıkamıyorum. Hatta 147 m olan birisi bile bir üst lige atlama yeterliliğine sahip olarak gözükmüyor. Ama onun altındakilerin yarı yarıya elit puana sahip olmasına rağmen çıkabiliyor işareti var.
    Veya bu kişiler daha önceki sezonlarında toplamında 500 m yapmış şuanda bir üst lige çıkabiliyor. Ben ne kadar yaptığımı nereden görebilirim.

4. oyun ekranında gemı genel gorunume gır bılgı yazıyor EP: 500 000 000 en az olması lazım bunu sartı saglamadan mantaya gecemezsın

xxx143 likes this.
  5. Star

Geminizde toplamda 500 milyon ya da daha fazla elit puan olmalı ve sezon boyunca en az 10 milyon elit puan yapmış olmalısınız. Fakat lig atlamanın başka şartları da bulunmakta.

Bir Üst Lige Nasıl Çıkarım?

İlk olarak, Güvenli limana gidip aşağıdaki belirttiğimiz simgeye tıklamalısınız.
    Lig inmek ya da yükselmek için burayı tıklayınız.
    Burası, Lig yükselip ya da ineceğiniz yerdir.

Üst Lige çıkmak için oyuncuların yerine getirmesi gerekenler;

• Oyuncuların belli sayıda elit puana ihtiyaçları vardır. (Aşağıda belirtiyoruz)
    • Mevcut ligde oyuncu belirli bir sayıda elit puan yapmak zorundadır.
    • Oyuncu mevcut ligde tüm oyuncuların %33 ünün üzerinde olmalıdır.
    • Oyuncu, Mevcut ligin içerisinde en az 7 gün bulunmuş olmalıdır.

Deniz Anası Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 5 arttırır. Elit cephane ile de +1000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Toplam ELP : 0
    Sezon ELP : 1,000,000
    Deniz Altı Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 10 arttırır. Elit cephane ile de +2000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Toplam ELP : 5,000,000
    Sezon ELP : 2,500,000
    Baraküda Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 15 arttırır. Elit cephane ile de +3000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Toplam ELP : 100,000,000
    Sezon ELP : 5,000,000
    Manta Ligi[​IMG]Top ve direk yuvalarınızın sayısını 20 arttırır. Elit cephane ile de +4000 ekstra vuruş gücü kazandırır.
    Toplam ELP : 500,000,000
    Sezon ELP : 10,000,000
    Örnek olarak ;

Bir oyuncu deniz atı liginden Barakuda Ligi'ne çıkmak istiyorsa oyuncunun ihtiyacı olan toplam elit puan 100.000.000'dur ve 5.000.000 elit puanı Deniz Atı Liginden elde etmelidir. Bir üst lige yükselmek için bazı yeterlilikler sağlanmalıdır.

• Aktif olmalı
    • İçinde bulunduğunuz ligde minumun 1,000,000 ELP yapmış olmalı
    • Üst liglere çıkmak için, istenen toplam ELP yeterli olmalıdır. Yukarıdaki tablodan görebilirsiniz.
    • Ligin en tepesinde olmanız gerekir.

Bu aynı zamanda liginizde ne kadar oyuncu olduğuna bağlı. Kullanıcı adınızın solunda yeşil bir ok gördüğünüzde bir üst lige çıkabileceğinizi anlamış olacaksınız.

6. xxx143

xxx143 User

Teşekkürler ederim kardeşim. Lig SSS inde bunun yeri belirtilmedi için ne kadar okusamda birşey anlamadım. Sizde sağolun star admin, konu çözüme kavuştu konuyu kilitleyebilirsiniz.

7. Star

;)

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.