Lig Atlayamıyorum

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve derstaerke tarafından 6 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. derstaerke

derstaerke User

Bütün kriterleri yerine getirmeme rağmen Lig atlayamıyorum. Teknik Destek ekibi dünden beri sorunu çözemedi bir bilgide verilmiyor. Bu kadar zor olmamalı bir sorunu çözmek yok yere şuan eksik top yeri ve direk yeri ile oynuyorum.

2. DEWIL_TEAM

DEWIL_TEAM User

Lig atlayınca top ve direk yerimi veriyormuş

3. derstaerke

derstaerke User

Evet öyle yazıyor her lig arasında 5 top 5 direk yeri farkı var

4. NePs

NePs User

Belirli sıralamalara girerseniz top ve direk yeri alırsınız. Tüm sunucularda ilk 100 de yer alan kişiler bu buffları almakta daha ileri sıralamalar ise lig parası alıyorlar sadece

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Teknik destek ekibi bana gereken hesap bilgilerini veriyor ben de ilgili kişilere veriyorum merak etmeyin. Bir aydan fazla bir süredir bu sorun bulunuyor. Umarız kısa sürede çözerler.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Top ve direk yerlerine gelecek olursak. Bütün sunucularda ilk 100 sıralamasına girdiğiniz takdirde belirli bir süre boyunca ekstra top ve direk yerleri alıyorsunuz. Lig değiştiğiniz zaman tamamen sizde kalan ekstra slotlar verilmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.