Lig Atlama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve fmx_cmx tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fmx_cmx

fmx_cmx User

Deniz atı ligindeyken üst lige atlamaya geldiğimde 5 milyon e.p isityor diyordu 5.500.000 ep yaptım üst lige tırman dediğimde yine aynı ligde kaldım bu nasıl saçmalıktır ? Bulunduğum lige niye tekrar atlıyorum ? Boşuna ep kasmış oldum.

2. fmx_cmx

fmx_cmx User

Baraküda Ligi :

• Toplam ELP : 100.000.000
      • Sezon ELP : 5.000.000

forumda böyle yazıyor.

Bende 5.502.*** elit puanım varken baraküdaya tırman dediğimde beni deniz atına yine tırmandırmış. Ben baraküdaya tırmanmak için uğraştım ve ona tıkladım olduğum lige niye tekrar tırmanmış oluyorum ?

3. fmx_cmx

fmx_cmx User

Baraküda Ligi :

• Toplam ELP : 100.000.000
      • Sezon ELP : 5.000.000

forumda böyle yazıyor.

Bende 5.502.*** elit puanım varken baraküdaya tırman dediğimde beni deniz atına yine tırmandırmış. Ben baraküdaya tırmanmak için uğraştım ve ona tıkladım olduğum lige niye tekrar tırmanmış oluyorum ? 6 gün ben yine aynı ligde kalma mecburiyetindeyim ayrıca bulunduğum lige neden tekrar tırmandı ben üst lig için tırman dediğimde düzeltmenizi bekliyorum inceleyin. Ben bir aydır bu lig için bekledim şimdi sistem hatası yüzünden bir hafta daha beklemek istemiyorum.

Üye ID : 1351/42856

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı Support(Destek Ekibi)'a geminizin incelenmesi için yazınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.