Lanetli Zarifrüzgâr nerede bulunur

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ****A.M.İ.R.A.L***** tarafından 29 May 2025 08:32 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni gel3n etkinlik ile görev vericiden
    • Lanetli Zarifrüzgâr hasar ver diyor ama bu npc nerede. Bulunur

srcnsntrk bunu beğendi.
  2. wox42

wox42 User

lonca taşı ile lonca haritasına gir aynı menüde zarifrüzgarın kancası var görevden gelen ona tıkla lanetli zarifrüzgar atıyor oradan yapabilirsin görevi

****A.M.İ.R.A.L***** bunu beğendi.
  3. 29 levele kadar cep telefonu ile geldim oynamak zor geliyo bir çok menü ve özellik gorunmuyor chat calismiyor o yüzden zorluk çekiyorum varalım o dediğinizi bulabilecekmiyim cevabınız için teşekkürler

4. etkinlik görevlerini yatıhında 1 adet lonca taşı veriyor lonca taşıda oyun sayfanda silah atış yerinin yanındaki ceşitli eşyalar bölümünde limanda kabul etmiyor oyun için normal denize gir 2çi veya 3 cü veya 4.5.6.7.8.9.10. gibi haritaya gir loncaya tıkla seni boş bi harıtaya atıyor ordada zarif rüzgar veya barut ciger veyamagnus hangisini istiyorsa ona tıkla gir bukadar kolay ekranın cok siyah denizi göremiyorsanda oyun sayfası ayarlar grafikler bulutlar bölümünü ac kapat az da olsa düzeliyor iyi oyunlar

****A.M.İ.R.A.L***** bunu beğendi.
  5. lonca taşını fılosuz kışıler kullanamıyor galiba

6. Margo

Margo User

Kendin filo oluştur ben o şekilde yapıyorum

7. filoya başvuru yapsan almıyorlar arkadaşın dediği gibi altının farsa geçici bir filo kurup yapabiliyorsun gerçi cok saçma bişey bu parçalar veriliyorsa herkes filosuz da girebilmelidir bence

8. Güvenli limanda iken kullanma olmuyor normal haritada kullanılıyor

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.