lamba cephaneliği

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve HACKERWARE tarafından 21 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HACKERWARE

HACKERWARE User

lamba buff dan 54 lvl olmama rağmen top yerim yüzde 15 artıyor 45 lvl haritada kullanıyorum cini bu bir hata mı yüzde 20 buff almam gerekiyor normalde neyi yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

2. HACKERWARE

HACKERWARE User

yani sorum şu cinin cephaneliğinden yüzde 15 buff alıyorum yüzde 20 nasıl alırım 54 lvlim

3. tamamen şans

4. HACKERWARE

HACKERWARE User

Her seferinde değişiyor mu cinin cephaneliği yüzdesi yoksa 50 lvl haritada bassam cini yüzde 20 verir mi hangi haritada kullanırsam yüzde 20 verir

5. Tamamen şans. Bunu safanad maliyetinden ayır. Eğer görev 50 safanad istiyorsa düşük seviyede ve 45 dk buff verir. Eğer safanad maliyetin 100 ise yüksek seviyede ve 1 saatten uzun bir sürede buff verir.

6. HACKERWARE

HACKERWARE User

Anladım bende bi hata var ben lambayı yanlış haritada mı basıyorum diyordum çünkü top yerim hep yüzde 15 artıyordu 54 lvl olmama rağmen indekse 50 lvl üstü lvller yüzde 20 top yeri alıyor yazıyordu

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Lamba cininde 2 tip buff var, ilki 45 dk ikincileri 90 dk buff veriyor. Cinin cephaneliği adında iki buff var top yeri veren, İngilizce isimleri farklı ama Türkçe'de ikisi de Cinin Cephaneliği olarak geçiyor. 90 dakikalık bufflar 100 safanad istiyor oradan ayırabilirsiniz büyük olan cephaneliği.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.