kupa sorunu

Discussion in 'Genel Sorular' started by Ađŗεŋąℓïŋ, Mar 7, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 52.1 den 2 53.1 den de bir kez ışınlandım kupa odasına saymadı..(çözdüm kayıp filo içinde ışınlanmam gerekiyormuş) başlığı düzenleyemedim diğer sorunları iletirseniz memnun oılurum
    oyuna %10 da başladıgımda npc lerden %10 ödül alamıyorum..
    yönlendirme kısmından arama çubuğunu kapatıyorum ama kapanmıyor
    etkinlikte buz yanığı fazla vurmuyor ve forumda belirtildiği gibi veya Kanlı Ateş Cephanesi ile ödüllendirilirsiniz. bu gülleyi vermiyo
    birde paketlerden birinde 5 adet ruhların huzuru var bu balkabağı etkinliğinde kullanılan bi nesneydi bu etkinlikle bir ilgisi varmı *
    hasar önleme değerim çıktığımda +129. küsür sabah girdiğimde +128 küsür olarak değişiyor oyunda beya bi sıkıntı var yine ddos mu saldırıyor anlamadık gitti

Last edited: Mar 8, 2025
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

+10 ödül konusunda destek ekibimize yazın lütfen incelemeleri için.
    Tarayıcıdan mı oynuyorsunuz? Arama çubuğu ile ilgili bir sorun gözükmüyor.
    Ruhların huzurunun bu etkinlik ile bir alakası yok pakete eklenmiş sadece.

3. Tarayıcıdan mı oynuyorsunuz? Arama çubuğu ile ilgili bir sorun gözükmüyor.>>>> istemciden oynuyorum
    Ruhların huzurunun bu etkinlik ile bir alakası yok pakete eklenmiş sadece.>>>>>yani alsakda bi işimize yaramayacak !

Last edited: Mar 8, 2025
  4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Evet kullanılamıyor o nesne şu an için.

Ađŗεŋąℓïŋ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.