Kupa Görevleri Yenilenmeli

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 20 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, kupa görevlerinden bazılarının yapılma ihtimali hiç gerçekçi değil bunlardan bahsetmek istiyorum.

Armoni Lavtası: Asklepios yeteneği,Asklepios'un dokunuşu 10.000 kullan dolma süresi 5dk (Toplam 50.000 dk) Günde bir oyuncu ort 3 4 saat de bunu npclere kullanmıyor zaten birine gerçekçi olarak en fazla 10 tane kullanıyordur.Yani 5.000 gün 15 yıla yakın bir zaman.Bu gerçekçi bir tahmin.

Hadi diyelim sürekli 4 saat her gün girip sadece bunu aralıksız bassa günde 48 tane yapar 8 tane kaçırabilir saniye tutamaz sonuçta.Bu da 4 yıla tekabul ediyor.Ve oyunda sadece bir görevi tamamlamak için 4 yıl beklemek ne kadar mantıklı olabilir.

Ve bu görevi sadece 50 level üstünde gemiyi tutma şartı var diğer haritalara da gitmeyi kısıtlıyor.

Kayıp Filo Hatırası:6.000 ışınlanma kullan.(Benzer süreler 10k yerine 6k) bekleme süresi 5dk olan bir kullanım bu da.

Tek tek tüm görevleri burda sıralamıcam en gözüme çarpan fahiş ve mantıksız iki görevi verdim örnek olarak.

Oyunu şahsen girip eğlenmek için oynuyorum.Bu gibi görevleri tamamlayıp gemimi geliştirmek bana daha çok keyif veriyor.Ama Bu kadar da yapılması neredeyse ömür alacak görevleri başka oyunlarda görmemiştim.

Hiç kimsenin yararlanmayacağı görev koymak yerine herkesin faydalacağı bir görev olsa herkes daha memnun olur diye düşünüyorum.

Bekleme süresi olan item kullanma görevleri yerine oyunu oynarken ilerletebileceğimiz tarzda görevler olmasını isterim.Kana susamışlık kullan vs... gibi görevler olursa herkes için daha keyifli olacağını düşünüyorum.

Konuyu umarım değerli bulur değerlendirirsiniz.

İyi akşamlar.

Tortuga07 bunu beğendi.
  2. sansar6161

sansar6161 User

Merhabalar. İnsan anatomisine aykırı olabilecek kupa ödülü görevleri belirttiğiniz üzere mevcut. Bu konu üzerinde yetkililerin oyuncu üzerine yoğunlaşarak onları manevi olarak kendisine bağlayabilirse eğer, Bir sonraki aşamasında oyuncunun hevesle yağmacı ödülü sekmesindeki hayallerini gerçekleştirme adımı olur. Buna da kazan kazan psikolojisi diyebiliriz. Örneğin ''Feunghang Servetleri'' bölümünde bulunan ''Feunghang Meteor Çekici'' Nesnesini açabilmek için 30. seviye oyuncu öldür görevini yapabilmek için 3500 kişi batırması gerekiyor ki bu gündelik hayatta global 7 serverı gibi bir yerde neredeyse ayları alacaktır. Bir çok fan sayfalarında bu oyunun diğer oyunlara nazaran daha zor olduğunu konusunda çeşitli yorumlar alabiliyor. Bunlar göz ardı edildiği her an kaybedilen bir oyuncunun getireceği ciro da kaybolmuş olur.

3. wgnyrn2023

wgnyrn2023 User

kesinlikle güncelleme şart

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Değerli görüşleriniz ve vaktiniz için teşekkürler, kupa odası görevleri ile ilgili birçok kez öneride/bildirimde bulunduk ancak maalesef değişiklik adına olumlu bir gelişme olmadı ama belirttiğiniz gibi bunları açmak çok uzun zaman alacağı için açan oyuncu sayısı çok çok az, dolayısıyla oyuncular arası bir fark yaratmıyor.

Saygılarımla.

5. sansar6161

sansar6161 User

Merhabalar,
    Tekrardan sizlere söylemem gerekiyor ki kupa ödüllerini açmak bir oyuncunun vücut bünyesine mantıken aykırı. Bunları körü körüne inanarak yapabilmesi için vücut bütünlüğünü zorlayacak şekilde bilgisayar başında durarak yapması gerekiyor ki ivedilikle bitirebilsin. Ancak bunu yapabilmek için tamamen kişinin iş hayatının bilgisayar başında bir iş olması gerektiği gibi onu başka bir şeye alıkoymadan yapması gerekiyor. Bazı oyuncuları takip ediyoruz ki bu durumu farklı yollar ile yapmaya çalışıyor. Buda bizim gibi emeğiyle oynayan insanları bir hayli geri kaldığı için üzüyor. Bu konu hakkında yapıcı olmak adına oyunun akıcılığını nitelemek adına geçen haftaki yapılmış olan yamada level görevlerindeki faydalı girişim bizleri bir hayli mutlu etti diyebiliriz. Bu yamanın ne kadar yararlı olduğunu yeni oyuncuları chat ekranında görerek anlayabiliriz. Ancak bu oyuncuların hevesleri kupa görevlerini ve itibar görevlerini gördüğü andan itibaren kırılırsa hepimiz üzülürüz. Aslında bu durum gerçekten yanıtsız kalırsa zamanla oyuna karşı olumlu bakışın zamanla aşınmaya gideceği aşikar.

lafimur bunu beğendi.
  6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Evet haklısınız bizler de bu konu da sizinle hemfikiriz ancak kararı merkez ekip veriyor. Umarım bu konuda bir değişiklik olur veya kolaylık sağlanır.

Saygılarımla.

lafimur bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.