kristal paketi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ***Y.A.T.T.A.R.A*** tarafından 17 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15-20 gün önce 150k-200k lık kristal içeren paketler vardı pazarda,bir süredir yok göremiyorum.Tekrardan gelecek mi yada belirli zamanlarda,belirli etkinliklerde mi çıkıyor.veya artık olmayacak mı. Gelirse ne zaman gelir.Bu konuda bilgisi olan varsa yanıtlarsa memnun olurum.

2. J.S.Bach

J.S.Bach User

level in 40 ı geçtiyse göremezsin başlangıç paketleridir onlar 41 level olunca kaybolur

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  3. cevap için teşekkürler hocam fakat 40 seviye değilim,hatta 30 bile olmadım 20lerin başındayım daha.Tekrardan gelir mi gelmez mi,yada belirli bir zamanımı var onu bilmiyorum,bilen varsa admin vs dahil yanıtlarsa sevinirim.

4. Mister_No

Mister_No User

Etkinlikte inci kas pazarda inci ile satılıyor ordan al.

5. Gayet açıkça 2 kez sorduğumu düşünüyorum,sence sorunun cevabı bu mu?

6. Öncelikle samimiyetle ve yardımcı olmaya çalışarak yanıtladığın için teşekkür ederim hocam,var ol.Bendede aynı şekilde oldu açıkçası,birden o paketler kayboldu.Sebebini anlamadım.Supporta yazdım bakalım yanıt olarak ne gelecek.Bu arada diğer paketler için verdiğin önerilere katılıyorum,16 yıllık oyuncuyum,yılda 3-5 gün girer oynar çıkarım.Ama hesabımı hiç öyle deli gibi kasmadım yani.Ama genel olarak çıkan yenilikler hariç oyunun her anlamda işleyişine hakimim.Söylediklerine de harfiyen katılıyorum,bazı şeyler ciddi manada tuzak gibi.Tekrardan yardımın için teşekkürler.

7. Margo

Margo User

Level değilde tecrübe puanına göre belirleniyordu galiba öyle bi yazı okumuştum

8. Doğru söylüyorsun hocam,6.5 milyar TP diyor ama bizimki daha milyonlarda :)

9. onurreis

onurreis User

benim 15 level gemi bende de yok başlangıç paketlerinin hiçbiri. sanırım tamamen herkesten gitmiş.

10. O halde tekrardan gelebilir belkide,sorun sadece bende değilmiş demekki.Teşekkürler paylaşım için hocam.

11. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Başlangıç paketlerinden bahsediyorsanız bazen gözükmeyebiliyor, bir süre daha kontrol edin gelmezse destek ekibimize bilet gönderebilirsiniz.

Saygılarımla.

***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.