Kristal Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve powerguard69 tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Millet hatadan dolayı 100 inciden kristalleri aldı simdi biz alamadık onlardan geri alınacakmı kristaller yoksa kristal 100 inciye tekrar mı düsecek bilgi almak istiyorum

2. Aynen büyük haksızlık 100 inciden kristal alsaydım yeteneklerimi fullemiştim lütfen bu soruna bir çözüm getirin sayın modum.

3. yeni yetenek agacı baya kristal yiyor zaten kristalin 100 inci olması daha mantıklı

4. Özdemirx

Özdemirx User

Supporta yazdım bugün de daha bir cevap alamadım.Aynı şekilde arkadaşlar gibi bir çok oyuncu rahatsız bu konudan yeni yetenek ağacı zaten 0 dan 300 bine yakın kristal istiyor.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı bir bilgi bulunmamakta. Gereken açıklama geldiği zaman , forumda sizlerle resmi olarak paylaşılacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.