Kral Oyun

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «•ÎŇŤÎKĂM*¥ØŁU•» tarafından 22 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar kolay gelsin hesabıma zamanında (kraloyun. com ) sitesinden üye olmuşum.Çıkış alınca bu siteye yönlendiriyor. Supporta yazdım zamanında ordan üye olmuşsunuz bizim yababileceğimiz bişey yok dedi. Bi üstlerinize ilettiniz mi ve iletebilirmisiniz cevabıma karşılık gelmedi. Para yatırıyoruz alış veriş yapıyoruz mail hesaplarımız var kişesel verilerim güvende olmadığını düşünüyorum kaç senelik olaya karşılık ayırt etmeden bu olaya nasıl yardımcı olabilirsiniz. Saygılarımla

2. hangi portaldan kayıt yaptıysanız o portala atıyor. daha önceleri bizim bir arkadaşı , o game ye atıyordu

3. evet orasını anladım da işin ucunda kredi kartları oluyor para yatırıyoruz alış veriş yapıyoruz mail hesabımız kişisel verilerimiz var da var sonuç olarak istemiyorum görmek istemiyorum başka sayfa

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili destek ekibi bir şey yapamıyorsa, biz maalesef hiç yapamayız :(

Saygılar.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Partner sitelerden olunan üyelikler silinemez zira Bigpoint ekibinin o sitelere müdehale etme gibi şansı yok. Siz o siteye ait bilgilerinizi başkası ile paylaşmaz, yasaklı programalar kullanmaz yada bilmediğiniz linklere tıklayarak bilgisayarınıza birşeyler indirmezseniz bir sorun yaratmaz. Ama yinede ben rahatsız oluyorum diyorsanız kral oyun ile iletişime geçerek ordaki hesabınızı sildirebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.