Kraken'in Laneti 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 9 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_kraken.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlik hakkındaki görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Nursing

Nursing User

Galiba Atlantis ağırlıklı bir etkinlik şuanda yüzeyde Sandık - Enkaz - NPC ve Güvenli limanda görev vericide yok göremedim.

Son düzenlenen: 9 Mart 2023
  3. sem21

sem21 User

Admin gl8 serverinde 1 saate yakın süredir atlantiste alfa yavru spawn olmuyor discord üzerindede yazdım ilgilenen yok

4. Bu etkinlik neden sadece atlantis için?

5. yeni bir şey yapalım demişsiniz ama olmamış :D olsun 2-3 güne düzelir bence :)

6. bi etkinlik yapıyolar sandık var ama sandığı açacak anahtarı koymuyolar. anca ufak sandıklardan bulacan da açacan.. etkinlik yapıyolar milleti son atış için birbirine düşürüyolar. etkinlik yapıyolar ufak npcleri kesiyon büyük sistem gemisi atması için attığı zaman yanına varmadan bitiyor.. etkinlik yapıyolar ama sadece atlantis için.. etkinlik yapıyolar 0 tarife veriyor.. etkinlik yapıyolar. ''ama ortada etkinlik yok''

TiryakiHasan bunu beğendi.
  7. 8 tane harita her harita normal haritaların yarısı kadar ve her haritada en az 20-25 tane bot yapacağınız etkinlik anca bu olur

~Berat~5252 bunu beğendi.
  8. Artık atlantiste bile bot var. seafight bottan para kazanıyor. nerus bot rekabet sevmiyor. nerus bot kullanın banlanmayın..

9. BIRAKTI

BIRAKTI User

Biz bu oyuna atlantisle başlamadık etkinlik yapacaksanız aşagı yukarı nedir siz paket satacaksınız diye bir aşagı bir yukarı sürekli paketmi çekecegiz bu kafayla tükenmeye koşar adım gidiyorsunuz dayatmayla bu işler olmaz atlantisi seçenek olarak çıkarttınız ancak seçenek dayatmaya döndü böyle olmaz saçma bir etkinlikti onada degineyim hazır yazarken etkinlik görevi zordu 50000 dp yok edende var 1 milyon dp de nasıl rekabet olacak adam alıp gidiyor sıralama yapmak için ben bitiremedim mesela etkinlik görevini sinir oldum çıktım p*arayı basan yol alsın digerleri figüranlıga devam etsin ama Neden????

lada1141414141 bunu beğendi.
  10. inançbey

inançbey User

Şahsen bu atlantis girdi gireli güvenli limandan çıkmadım denizaltıyla.Bana garip gelen bu ikinci dünya savaşı temalı bir Rus oyunu var hani isim vermeyeyim şimdi.Her nedense bu denizaltılar aşağı yukarı aynı vakitte geldi bu oyunada.O oyunuda aktif oynuyorum millet nefret etti denizaltılardan.Biz oyuncular olarak sizden oyun içinde oyun istemedik.Biz sizlerden mevcut oyunun daha az hatalı işlemesini,oyuncular arası anormal dengesizlikler olmamasını ve botlara kalıcı önlem alınmasını istedik hep.Şahsım adına konuşuyorum bu oyuna ekonomi iyiyken benimde durumum iyiyken çok olmasada para harcadım ama artık zerre para vermem.Dimyata pirince giderken evdeki bulguru arayacak bence oyun yapımcısı...Hala oynuyorsak eski güzel günlerin hatırına bence...

11. • 1 paket satın alındığında: + 150 Hız, + %3 daha fazla Silah Yuvası, +%1 Torpido Hasarı
    • 2 paket satın alındığında: toplam avantaj: + 150 Hız, + 100.000 Vudu Puanı, + %8 daha fazla Silah Yuvası, +%100 Orichalkum Ganimet, +%2 Torpido Hasarı
    • 3 paket satın alındığında: toplam fayda: + 150 Hız, + 100.000 Vudu Puanı, + %15 daha fazla Silah Yuvası, + %100 Orichalkum Ganimet, + %3 Torpido Hasarı, + %15 Savaş Puanı, + %50 Safanad Sikkesi Ganimeti, - %10 Tekrar dolum suresi

sigma satışları bile gösteriyor ki yıldönümü etkinliğinde de atlantis ağırlıklı olacak gelecek grup haritasına en az 1 tane deniz altı şartı gelecek (yemin edebilirim ama ispatlayamam) yıl dönümü torpidosu güzel olsa bari

inançbey bunu beğendi.
  12. dinleri imanları para olmuş bunların. Denizaltını size kim getirin dedi. siz önce normal haritayı düzeltin. Bunlar anca banlamayı bilirler. paran varsa oyna diyor. saçma sapan etkinlikler. Atlantiste görev yapıyosun 5 saat sürüyor normal haritanın görevlerini yapayım derken gemi eksiye giriyor neyse paket alın seafighta para lazım hadi hemen alınn

TiryakiHasan bunu beğendi.
  13. BIRAKTI

BIRAKTI User

bu denizin altı bu oyunun patlamasına sebep olacak demedi demeyin 35 kişilik filoda 3 kişi kaldık gerisi bıraktı başka oyuna başladı kalanlarda pamuk iplğine baglı şuanda ama bunlar hala inat ediyor bu kadar insan yazıp çiziyor şu öerileri bir dikkatealın bu gidişle yazanda kalmayacak nasılsa aynı hamam aynı tas

inançbey ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  14. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Arkadaşlar genel bir okudum , isyanlarınız da o kadar haklısınız ki, hepsini kalem, kalem ileteceğim. Faydası olur ya da olmaz ama ben kalem ,kalem notumu aldım.

Saygılarımla.

BIRAKTI bunu beğendi.