Korsanlık Sınavları

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ҂Μεяṡʌ҂ tarafından 19 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evvel zaman içinde sınavlar inciyle falan yapılabiliyordu kolaylıkla. 25 levelde kaldım yukarı çıkması çok meşakkatli ve zor günde hemen hemen 2-4 saat oyun oynayabiliyorum. o süre zarfında da levelle uğraşmak istemiyorum vallahi bıktım. Sadece görevlerle mi level alınabiliyor yoksa inciyle alma yöntemi de var mı

2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Maalesef sadece görev yaparak seviye alabilirsiniz.

Saygılarımla.

3. bu görevler sürekli güvenli limana gidip alınarak mı oluyor peki? görev verici aramaktan çok yoruldum

4. kexal

kexal User

kesinlikle bu görevler düzenlenmeli ya hayır görev verici ile istenen görev arasında gidip gelmekten insanın oyun zevki kaçıyor hiçkimse bu oyuna o kadar vakit ayırmıyor bundan emin olabilirsiniz ( şuanda günde +3 saat online kalanların tahmini %80 i 3. parti program kullananlardır) Görevlere acilen düzenleme gelmesi gerekli

•Mafiakinq•[27]• bunu beğendi.
  5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Önerilerinizi ve sitemlerinizi bildireceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.