Korsan Koruması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve jackdwight tarafından 28 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

eski seviyelerden kalan bir kaç korsan koruması ödülü veren görev buldum. nasıl işliyor tam olarak? mesela npcye sıkınca da başka oyunculara karşı koruma bozuluyor mu? yoksa sadece başka oyunculara sıkınca mı bozuluyor? 1 günlük koruma var diyelim. bir oyuncuya sıktığımız an o koruma o anlık, sadece o oyuncuya karşı mı kalkıyor? yoksa tüm koruma gidiyor mu?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Seviye görevleri ve Korsanlık Sınavlarında bir kaç ay önce değişiklik yapıldığı için yüksek seviyeli gemilerde de bu görev ya da görevler aktif oldu fakat alsanız dahi sınır seviyeden yüksek olduğunuz zaman korsan korumasından yararlanamazsınız. Sistem Gemisi, Canavar vs. kestiğiniz zaman korsan korumanız bozulmuyor. MOD Aslan ile denedik benim mod gemimi 3.seviye yaptım gittim görevi yaptım ve korsan korumasını aldım. Belirttiğim gibi ben canavar, sistem gemisi vs keserken aslan bana ateş edemedi. Fakat ben aslana ateş ettiğim zaman o da bana ateş etti. Ayrıca, bir kere bozunca korumanız gidiyor. O an için bozulmuyor yani sürekli gidiyor.

Ben sistem gemisi ve canavar keserken aslanın gemisindeki kare ;
    download.png
    Aslana ateş ettikten sonrası :D :D
    Screenshot_10.png

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.