Korsan Bayrağı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve CORUS tarafından 23 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CORUS

CORUS User

"Korsan bayrağı günü etkinliği 23 Şubat gece yarısından itibaren başlayarak 23 Şubat gün sonuna kadar devam edecektir."

@Star paylaşımınızda böyle yazıyor. Bir öğretmen olarak bu cümleden anlaşılan şey "23 Şubat 00.00 da başlayıp 23 Şubat 23.59'da biteceği."

Fakat etkinlik başlamadı. Eğer farklı bir anlam çıkması gerekiyorsa yada tarih yanlış yazıldıysa en azından bizi bilgilendirseydiniz keşke..

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bize gelen duyuruda tarihler bu şekilde.

Saygılar.

CORUS bunu beğendi.
  3. CORUS

CORUS User

Siz de size gelen bilgileri paylaşıyorsunuz size veya işinize bir sözüm yok. Benim sitemim bilgilendirilmemek. Teknik sıkıntılar olabilir tarih yanlış yazılmış olabilir ertelenmiş olabilir. Bunlar normal şeyler. Etkinliğimiz iptal edildi, Etkinliğimiz ertelendi, Teknik bir hata oluştu vs gibi bilgi sağlanmasını diliyorum sadece sizden.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu rapor edildi. Gerekenin kısa sürede yapılacağına inanıyorum.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.