Korona

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ƅooɱҽяáηɢ tarafından 16 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili Kaptan ;
    Son zamanlarda dünya genelinde küresel bir sorun haline gelen Corona Virüs salgını nedeniyle bu gece 24:00’dan itibaren başlamak üzere 01.04.2020 tarihine kadar serverlerimizi erişime kapatacağız.Bu erişim engellemesinde ki amaç Kişisel Bilgisayar (PC) gibi toplu kullanıma açık olan teknolojik ürünlerin kullanımını azami seviyeye indirmektir .
    Bu süreçte bize kızgın olacağını biliyoruz , ama üzülme 01.04.2020 tarihinden itibaren kaldığın yerden daha heyecanlı bir şekilde devam edebilirsin .
    Tanrının merhameti bizimle olsun !

Böyle bir mesaj gördüm ne kadarı doğru bilmiyorum. Doğru mu bu?

2. ozican2525

ozican2525 User

Böyle bir şeyin olma olasılığı yok.Forumda bir şey yayınlanmadan inanmayınız.

Star bunu beğendi.
  3. Kişisel bilgisayar PC gibi derken kişiselse neden toplu kullanalım teknolojik ürünleri neden azami seviyeye indirelim bu virüs internet ağından radyo sinyalinden de mi bulaşmaya başladı neyse bana pek mantıklı gelmedi @Bigpatron gerekli açıklamayı yapacaktır

4. berathan

berathan User

Kesin bilgi olmayan bi paylaşım için yorum yapmaya gerek bile yok ama yine de gerçeklik payı varsa aklınıza "internet ağından modemden ya da bilgisayardan mı bulaşacak bu virüs?" sorusu gelmesin. Bu işin bir de perde arkası var sonuçta. Belki demek istenen birçok işyeri gibi uzaktan çalışma veya hizmeti durdurma kararı alabilirler. Sonuçta bu şirket de çalışanlarını düşünerek hareket etmek uzaktan bağlantı ile destek veremeyecek ise hizmete ara vermek zorunda kalabilir. Bu arada maillerimi kontrol ettim bana bu tarz bi bildiri gelmediği için asılsız bi paylaşım olduğunu düşünmekteyim :)

Star bunu beğendi.
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tamamen asılsızdır. İtibar etmeyiniz ;)

ozican2525 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.