Koordinat

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve jackdwight tarafından 18 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

chatte bu aralar kor var mı muhabbeti dönüyor. etkinlikle ilgili bir şey olduğunu biliyorum yalnızca ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. etkinlik npclerinin koordinatları mı isteniyor acaba? koordinatın kısaltması mı?

2. ozican2525

ozican2525 User

Etkinlikte iki adet büyük sistem atmakta.Bunlar Roger flynt ve Walter buckingham bu iki sistem belli bir sistem kesilince atmakta.(50 naip ve 50 kanlı).Hem karlı hemde görev olduğu için herkes chatten koordinatını istemekte.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  3. jackdwight

jackdwight User

teşekkürler. özgürlük var mı diyorlar arada? roger ve walter özgürlük mü oluyor? bir de normal elit gülle ile vuruşum 26-28 bin arası, kuru kafa güllesi ile bile kar edemem sanırım bu vuruşla değil mi? ben kanlı yağmacıya sıkmıştım. ve bana sıkanlar da kanlı yağmacı ve kutsal savaşçı. benim hangi büyük sisteme sıkmam gerekiyor? etklinlik kısmına baktım ama npc isimleri farklı geldi.

Son düzenlenen: 18 Kasım 2019
  4. ozican2525

ozican2525 User

Özgürlük başka bir etkinlik.Özgürlük 20 dakika aralıkla atmakta.Attığı haritaları oyun ekranında yazar havai cephanesi fazla vurur kristal ve inci verir.Evet kanlı yağmacı ve Walter'a sıkman lazım.Biraz sıkıp kar zarar oranına bir bak ona göre sıkıp sıkmaycağına karar verirsin.

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  5. jackdwight

jackdwight User

teşekkürler. özgürlükler ortalama kaç adet kristal veriyor?

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Evet koordinatın kısaltması :D
    100-120 arası.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.