Konu Kilitleme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve stillgar tarafından 30 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. stillgar

stillgar User

Arkadaşlardan biri konu açmış sandık içerikleri hakkında altına oyuncular kendi kazandıklarını yazarken Star gelmiş konuyu kilitlemiş. 2 altta basit ödeme sorusu var bilgisi olan bir oyuncu yardımcı olmak için bir şeyler yazmış gelmiş o iki konuyu da kilitlemiş. Foruma bakıyorsun her konuda son sözü eden star direk konu kilitli.
    Forum aynı zamanda oyuncuların birbirleriyle bilgi paylaştığı yer değil mi . Bir gerginlik olur tartışma olur anlarım görevinizdir kilitlersiniz.
    Oyuncular kendi aralarında bir iki paylaşımda bulunacak , daha iki kelime edemeden konu kilitleniyor.
    Oyunun hiç bir yerini düzeltemediniz artık millet onu yazmaktan vazgeçti zaten sizden bir numara çıkmayacağını anladık da kendi arasında bilgi paylaşmaya çalışan üç beş yeni oyuncunun paylaşımlarına üstelik faydalı bir çözümde sunamadan kilit atmak nedir ya . Bırakın insanlar kendi aralarında bir çözüm bulsunlar bari.
    İstiyorsunuz ki hatalarınızı işlevsizliğinizi kimse söylemesin, forum da kullanılmasın burada kendi başınıza takılın .
    Bunun sonuna da iki kelime boş laf yazıp yazıp kilitleyecek gerçi :D Bu da sondur forumunuz da oyununuz da sizin olsun .

Youtube=raynx61 bunu beğendi.
  2. Bu sorun ilk zamandan beri var bunun için discord grubu açtım fakat 50 kısıyı geçmedi katılanların sayısı ve hıc bır dialoga katılmadıkları için bu çalışmamdan vazgeçtim. Hata bizde arkadaslar bu oyunu en cok Türkler oynuyor fakat Seafight yetkılılerıne diş gösteremiyoruz toplucu bir şeyleri yapmayı kalksak oyun yönetimi bizi dinlemek zorunda ama Türkler olarak bir arada olamıyoruz herkesin farklı istekleri oluyor o yüzden buna razı gelmek zorundayız. konu birazdan kilitlenir :D

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Forumda uygun alana açılırsa konu kilitlemiyorum ;) Sandık içeriklerinin de çoğu söylenmişti ben de bilgisi gelince paylaşacağımı söyleyip kilitledim. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de ben böyle yapmaya devam edeceğim çünkü bana gösterilen kurallar bunu söylüyor :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.