KONFETİ.

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Muzoababa18818 tarafından 14 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Mağlum ramazan ayındayız insanlar işten geliyor iftar yapıp oyuna giriyor etkinlik gelmiş iyi güzel hoş fakat konfeti alamıyoruz sanırsam sabah inci ile satılıyormuş şuanda fosfor güllesi ile etkinlik gemisi kesiyorum

2. Ne yazıkki evet sabah alınıyordu artık alınmıyor. Mantıklı bir sebebi vardır herhalde bakalım.

3. obi7

obi7 User

selamün Aleküm adminim sabah etiniklik cıkmış ama biz güle alamadık ve güle olmadıgı icin kasılamıyoruz inci ile alınıyordu şuan alınamıyor magduruz etkinik güzel ama kasılamıyoruz

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yama sonrası bu durum oluştu, durumu bildirdik düzeltileceğini düşünüyorum bekleyip görelim.

Saygılarımla.

BeyondMagnetic bunu beğendi.
  5. Sikke de zor kasılıyor bunu da bildirirseniz iyi olur belli başlı şeyleri almak için 10 saat her gün oyunda olma gibi bir durum söz konusu değil. Işık yayan istemek nedir ya bilet için bin sikke gidiyor mini oyunlar berbat vs vs

6. 4442244

4442244 User

yıll donumunde seafaıng odul verırken zorlastırmamalı bıraz daha kolaylastırmalı ıdı kımse yada cogu oyuncu ıcın bu etkınlıkde bos gecer hıc memuru dusunmemıs ınsanlar gunduz ısıne bakacak zamanı olursada oyun oynayacak aynı zamanda ramazan ayı etkınlıge ne kadar zaman ayıra bılır

7. @ShaDe. @Star Merhaba dün perşembe günü iftardan sonra oyuna giriş yapdım şuanda gemim -10 oldugu için çıkıyorum ortalama 15 saatir aktif elle oynuyorum ve gemim orta düzeyde iyiye yakın sabaha kadar NPC kovalamama rağmen 100 bin konfeti cephanesi alıcak malzemeyi toparlayamadım yulong ile satılıyor madem yanındaki ışık ruhunu alsın sadece yulong olsunda faydalanalım yoksa gerçekten artık boş gelmeye başlıyor.
    Sizleride anlıyorum burda pek bir yetkiniz yok size gelen mesajları tepkileri iletmekle yükümlüsünüz fakat biz size bu konuda yeterli şekilde sorunumuzu dile getirdiğimizi düşünüyorum ve sizden yardım istiyoruz tüm arkadaşlar adına Teşekkürler. :)

Caps.LooK bunu beğendi.
  8. Caps.LooK

Caps.LooK User

arkadaşa siddetle katılıyorum. gerekirse birlik olcaz. bu oyun yapımcıları iyice delirdi gibi. bu kadarda oyuncu sömürme olmamalı..

9. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bütün şikayet mesajlarınız iletilecek.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.