Komutan Nasıl Alınır

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve arda84 tarafından 20 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arda84

arda84 User

imdiden yardım edecek herkese teşekkür ederim...
    oyunda seviye atlayamıyorum komutan olmadığı için. birkaç görevde ele geçirme yaptım. seviye atlamam için 2 rose meri her ne haltsa ele geçirmem gerek ama komutan olması gerekiyor.
    supportla konuş demeyin denedim mantıklı bir cevap alamadım. rose mari görevinden önce ele geçirme yaptım ama bu göreve gelince yapamıyorum ve oyun tıkandı kaldı. 25.000 inci toplamam gerekiyor. supportun bana önerisi 250.000 inci 500 taç olan 2. seviye komutan al diyor. biri bana bir akıl versin....

2. RomeuS

RomeuS User

Support bir bakıma doğru diyor çünkü ileride birçok görevde ele geçirme yapman gerekecek bu yüzden ele geçirme bonusunun yüksek olması lazım. Bu konu hakkında detaylı bilgi burada;
    https://board-tr.seafight.com/threads/ele-gecirme.89840/

Komutanı şimdilik 1.seviye al daha sonra şu attığım linkteki malzemeleri gemine tak bonusunu arttır. Rosa Maria'nın ele geçirme eşiği 1.000. Bonusunu 1.000 yap yeter. İleride ki levellerde 2.seviye alırsın.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.