Köpekbalıklarıyla Birlikte

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve •ĈØĪŦŦЄЦR™•TUĞ tarafından 4 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paket açık diye foto atmışınız ama. gerçekten yok açılmıyor gelmiyor olmuyor alamıyorum. zarar etmeyin sonra kızmasın büyükleriniz.

2. Merak edip baktım,

2 Nolu Paket 59,90 TL:
    Bloodfin’in Kan Havuzu’ndan daha fazlasını ister misin? Öyleyse sadece 59,90 TL karşılığında Bloodfin’in Ödülü’nü satın almak akıllıca olacak. Bu tek seferlik satın almada şunlar bulunuyor: 100 adet Triton Cömertliği, 100 adet Asklepios Yeteneği, 100 adet Triton Tacı, 100 adet Simbi Tılsımı, 7 günlük Yengeç Gövde, 15.000 Taç ve 10 adet 3. Seviye Yangın Fırtınası. Aksiyon için dişlerinizi keskinleştirin!

1 Nolu paket 29,90 TL:
    Bloodfin’in Bonusunu sadece 29,90 TL karşılığında satın alırken enfes bir indirimden yararlan. Bu tek satın alım sadece sınırlı süreliğine mevcuttur ve tehdidi bertaraf etmende yardımcı olacak eşyalarla doldurulmuştur. Her pakette bulunanlar: 25 adet Triton Cömertliği, 25 adet Asklepios Yeteneği, 25 adet Triton Tacı, 25 adet Simbi Tılsımı, 1 adet İmparatorun Ganimet Kesesi ve bir adet Canavar Ustası'nın Ganimet Kesesi. Köpekbalığı çorbası yapmanın vakti geldi.

Bu paketleri gerçekten almayı düşünüyor musunuz?

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

O nasıl bir itham? Üslubuna dikkat eder misin biraz lütfen? Herkeste açılıyor sende neden açılmıyor bilemiyorum arkadaşım. Destek ekibine yazınız burası bu konunun çözüme kavuşabileceği platform değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.