Köpek Balıkları Burada 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 13 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_apex_predator.jpg

Oyunumuzda bir yenisi yapılacak olan Köpek Balıkları Burada 2023 etkinliği hakkındaki görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. MİMAR2

MİMAR2 User

3. köpek balıkları etkinliğinde tüccarlar 2.aşamada mı ortaya çıkıyor? günlük çıkıyorsa belli bir saati var mı?

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Hayır. Her üç buçuk saatte bir çıkar. Mesela etkinlik 13'te başladı. 16:30' da tüccarlar çıktı. 30 dakika haritada kaldı yani 17'de bitti. Bir dahaki tüccar 20:30'da çıkacaktır.

Saygılar.

5. reset geldiğinde o saatten itibaren mi 3,5 saat hesaplıyacaz

6. sistem cok az var sayısının artması lazım

7. gün içerisinde kaç kere top alabiliyoruz ben 1 kere aldım. 2. kaçacı john da yok bütün limanları gezdim

8. MİMAR

MİMAR User

topu gunde kaç kere alabılıyoruz bılen cevapayabılırmı

9. net konuşuyorsun da kardeş. 5500 yumurta ile 3 liman gezdim hiçbirinde top yoktu ? bana özgü mü yoktu yani

10. 20 dakikadır haritada mutant köpek balığı arıyorum. bir etkinlikte de npc sayısı düzgün ayarlansın artık.

11. Bu yarım saatte npc çıkıyo falan sonra işte tüccara gidip top falan alıyoruz bunların hepsi yalan 20:30 21:00 da sadece bir tane köpek balığı vurabildim npce yok 3 bin yumurtanın üzerine çıkamıyorum olmuyo

12. bu oyunda çark her zaman güçlüye dönüyor adam tortuga basıyor gemiye nitro takmış uçuyor sanki böyle saçma sapan etkinikler yapmayın arkadaş insanları iyice sersem yapmakmı niyetiniz vereceğiniz 10 yada 20 tane top oda 2 yada 3 ay sonra yeni bir top çeşidi çıkarısınız onunda balonu söner ama oyunda oyuncuyu tutamadıktan sonra ne anlamı olacak günden güne eriyor oyuncu sayısı adam akıllı etkinlikler yapın yada 3 4 saat tüccarı bekletmeyin belli bir miktara ulaştımı oyuncu almak istediği nesneyi alsın zaten günde 50 tane top alacak kadar kasılacak oyuncu yok oyunda tabii otomatikler hariç....

Ejderha53 bunu beğendi.
  13. server birleşimi geleli 1 yıl olacak az kaldı ve her etkinlikte sistem sayısı yetmiyor deniyorsa ve her etkinlik sonrası yamada sistem çıkma oranı artıyorsa kusura bakmayın da bu geliştirici ekip gerizekalı olması lazım şu ana kadar 10 tane etkinlik geldi hepsinde aynı şey sistem yetmiyor birine bir lafı 10 kere söylediğin zaman hala aynı şeyi yapıyorsa ya disleksidir yada gerizekalı botlar sistem kesiyor ama adamlar 24 saat bot olduğu için yumurtaları harcamıyor 3 saate 300 yumurta anca kasılıyor attığınız ban hiç bir işe yaramadı çünkü kimse artık rütbe bp ye oynamıyor siz o gemilerden inci-yulong-taç silmeyin gene tüm haritalar bot kaynıyor aynen bu şekilde devam edin birini batırınca da yada batınca da yumurta ne geliyor ne senden eksiliyor saçma sapan 12 günlük bir etkinlik getirdiniz gene

Ejderha53 ve ]LooPuS[ bunu beğendi.
  14. GROSVATER

GROSVATER User

gecen yılkı etkinlikte günde 4 sefer alınıyordu bu yıl da muhtemelen öyledir saat olarak 4:30 da 12:30 da 16:30 ve 00:30 da alabilirsin

15. Keşke tek seferde alabilsek mesela 20 bin yumurtaya 40 top alsak. öbür türlü saati kurup mu alacağız işimiz gücümüz yok mu bizim : )

16. ben kaçtır bakıyorum günde 1 kez alabiliyorum bende mi sorun var yoksa ? siz nasıl 4 sefer alıyorsunz

17. 24-27 arası haritalarda etkinlik basindan beri mutant kopek baligi bulmakta zorlanmadım.
    Günde 30k yumurta kasıp offline olup bekleyip derebeyi toplarını ve yulong sikkelerini 2 kez alabildim.
    Seafight oyuncuları da ağlamaktan bıkmadılar yıllardır.Ne bekliyordunuz oyunun en değerli topunu 5 dakikada bir alıp gemimizi fullemeyi mi ?

18. MİMAR

MİMAR User

Empati yeteneği yokmu sende herkesi kendi lwlinle birmi sanıp değerlendiriyorsun her halde kasabilseler kasarlar yazma gereksinimi duymazlar , görünür bir gerçek var sen görmüyorsan bunları gözlerin yer alan at gözlüklerini çıkar.

19. bu tüccarlar saat kaçta çıkıyor

20. akşam 8 30 da çıkıyor yarım saat kalıyor limanda daha sonra 3 buçuk saat görünmüyor tekrarında saat gece 00 30 da çıkıyor ve saat1 e kadar kalıyor limanda yani anlayacağın reis 3 buçuk saatte bir çıkıyor tüccarlar 5000 yumurta katıysan eğer 9 daki limandan 10 tane 1 seviye derebeyi topu alabilrsin