Kıyı Gölü Mini Oyunu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve göktürk tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. göktürk

göktürk User

Selam, Sıralamaya girmeniz için sıralamadaki oyuncuların sürelerine ulaşmalısınız. Sıralamada herhangi bir problem yoktur. Saygılarımla.

Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz diyorum ki sıralamada yer alan oyuncular 16 dakika da yapmış haritayı ve sıralamaya girmiş ancak ben 6-7 dakika da bitirdiğim halde kesinlikle giremiyorum ben hatalı davranacak neden diğer sıralamalara rahatlıkla girmekteyim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sıralamada hiçbir hata yoktur. Siz normal sürümde oynadığınıza emin misiniz? Eğitim sürümü oynuyor olabilir misiniz?

Saygılarımla.

3. FIRTINA52

FIRTINA52 User

Aynı sorunla ben de karşılaştım. Sıralamaya girebilecek sürede bitirmeme rağmen sıralamada görülmedim. Sanırım bir hata mevcut, yetkililere bildirmenizde fayda var.

4. golge97

golge97 User

sanırım o haritanın bir püf noktası var bizim yapmadığımız ben 12 dk da bitirmeme rağmen sıralamaya giremedim ve sıralamada 1.faza baktım adam 44dk da yapmış ve sıralamaya girmiş bu arada sıralamaya girenlerin sayısı az o püf noktayı bilmemiz gerek biri yardımcı olsun

5. Selam,

Sorunu üstlerime bildirdim. Eğer böyle bir sorun mevcutsa en kısa süre içerisinde gereken yapılır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.