Kış Etkinliği Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -GAVURDAĞLI- tarafından 29 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açıklanan bilgilerde kristal veren herhangi bir npc yok. Anlamıyorum yeni yetenek sistemi getirildi ama kristal veren bir etkinlik yok hala ortada, kış etkinliğinde de olmayacaksa ne zaman olacak acaba! Hiç bir serverde tepki yokmu etkinliği hazırlayan ekibe? illa para ilemi çekmemiz gerekiyor kristalleri.

blackgo31 bunu beğendi.
  2. blackgo31

blackgo31 User

çok haklısın bende kristal ödülü göremedim
    fakat korsan lordu etkinliğinde ghost lord'u vurduğumuzda kristal verdiği için bu etkinlikte vermemeyi düşünmüş olabilirler

3. TENGRI*

TENGRI* User

Erkinlik açıklaması nerede ben göremedim varsa atarmısınız bi link

4. Kış etkinliğinde gorundugu kadariyla kristal kasamicaz biz nasil kristal kasabilecez inciyle cok maliyetli oluyor

5. blackgo31

blackgo31 User

6. AlınTeri

AlınTeri User

Kristal verip vermemesi önemli mi ? Güzel inci vericekse etkinlik npc leri, gerisi önemsiz. İnci ile kristal alırsın olur biter.

[hayaletajan] bunu beğendi.
  7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam ,

Konu ile alakalı bir fikir ya da düşünceniz varsa Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna yazabilirsiniz.

Saygılarımla.

-GAVURDAĞLI- bunu beğendi.
  8. 1 aylık bir etkinlikte gerçekten çok karlı bir npc mi bekliyorsun? Sen kasarsan alırsın fikrini söylemeye gerek yok

9. AlınTeri

AlınTeri User

Seninde fikrini söylemene gerek yok! . 1 mil inciye 4 bin 600 küsür kristal satın alabiliyosun. Kasamıyosan bu senin problemin. Bu arada, burası forum, isteyen istediği konunun altına istediği yorumunu yapar. Beğenmiyorsan defolup gidersin okumazsın.

[hayaletajan] bunu beğendi.
  10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu amacını aşmakta dolayısıyla kilitliyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.