Kış Elementleri 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Hata değil. Bundan sonraki süreçte bu şekilde olacaktır.

Saygılarımla.

2. 15. dalgaya kadar normal harita ayarında. 15. dalga npc leri hem çok vuruyor hem hızlı tamir oluyor. özellikle kardan adamlar çok hızlı tamir oluyor.

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bot taramaları merkez ekibimiz tarafından yapılmakta.

Saygılarımla.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Otomatik program kullanarak haksız kazanç elde eden oyunculara verilen ceza sistemi.

Saygılarımla.

5. KILIÇ

KILIÇ User

Selam

Ful kartal gözü ile vurmalısın ve kardam adama yaklaşma uzaktan menzil ile vurunuz.

6. hatta yok dostum her parça açıldığında öbür parçayı alabilmek için daha fazla baston harcaman gerekecek.. sonuncu ise 5000 istiyor sıralama yanılmıyorsam...500-1000-2000-3000-4000-5000 diye aldım hatırlıyorum.

https://prnt.sc/OWdLg1SbbIhg

https://prnt.sc/Q7y1ZfnSi4Cb

kardeş kafadan 2000 le başlıyor onu anlatmaya çalısıyorum daha hiç harcamadım :)

7. faz1 sıkıntılı geçti umarım faz2 markete koydukları eşyaların adet fiyatları dikkat ederler

8. yani kasılan kasılsın bizde burda yırtınıp duralım adamlar chatte bile açık açık yazıyorlar kimin bot kullandığını başka zaman chat banı atan cmler yazı ispatını niye merkeze iletmiyorlar sistem yakalayacak 1 senedir yakalamayan sistem bundan sonrada yakalayamaz yaz geçiştir oluyor sadece.

9. kRaL-28

kRaL-28 User

yav şu yamadan sonra neden çıkan amiralleri siler siniz ki niye emeklerimiz boşa gidiyor bu oyun fazlasıyla haksızlık yapmaya başladı bıktık....

10. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

2023-12-07 18:06:10
    100 x Etkinlik puanı aldın.
    124720 EXP (Tecrübe Puanı) aldın.
    128 x Kurabiye Adam aldın.
    1733 x Yulong sikkesi aldın.
    98 x Kurabiye Adam aldın.
    1 x Bonsai Ağacı aldın.
    Tayfun Yok Edici adlı oyuncunun gemisini batırdın.

1 x Bonsai Ağacı aldın. nerde ne işe yarıyor

11. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

1 x Bonsai Ağacı aldın. bu nedir ne işe yarar

12. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Net bir bilgi gelmedi ama etkinliğin 2. fazında gerekli olacak bir görev nesnesi olabilir, bugünkü restart ile belki erken eklenmiştir ama yeni bir bilgi edinirsem paylaşacağım.

Saygılar.

13. Sayın Shade

Öncelikle İyi Forumlar Acaba Etkinlik Sandıgından 2 adet baston seker çıkması için bildirim yapabilir misiniz 3-4 bin anahtar aldık önceden o şekilde çıkıyor diye teşekkür ederim şimdiden

14. ShaDe.

Selam,

Etkinlik başında kısa bir süreliğine sandıklardan gereğinden fazla çıkan baston şeker sayısı bir hataydı ve düzeltildi.

Saygılar.

15. Eona 2.faz ilerleyen görevlerinde görev vermiyor.Görev bi görünüyor bi görünmüyor aktif olmuyor.

16. ShaDe.

Selamlar,

Yapılan restart ile bu durumun düzelmiş olması gerekiyor.

Saygılar.

17. Aynı şekilde devam ediyor maalesef bende.Resetten öncede aynıydı yine alamıyorum görünmüyor.

18. ShaDe.

Selam,

Bir restart daha geliyor görev sorunu için, yine düzelmezse destek ekibimize bilet atınız.

Saygılar.

Son düzenlenen: 8 Aralık 2023
  19. Teşekkürler ilginiz için.

ShaDe. bunu beğendi.
  20. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Elemental şampiyonda 130 görev tamamlama 59 da takılı kalıyor görev bitiriyorum sürekli ancak ilerlemiyor var mı aynı durumu yaşayan?