Kış Elementleri 2023

Discussion in 'Genel Tartışma' started by Star, Nov 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KILIÇ

KILIÇ User

Selam

Yanardağ için ileride yeni bir farklı uygulama olacakmış bu yanardağ sayaç için etki etmez.

2. *erve

*erve User

yanardağla ilgili detaylı bilgiyi nerden alabilirim ilk kez karşılaştım

3. KILIÇ

KILIÇ User

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinliğin ilerleyen günlerinde gelecek olan Vashtak yanardağına hasar verebileceksiniz sayaç için.

Saygılarımla.

5. pini029

pini029 User

Gemi full güle oynaya kış haritasını 15 dalgaya geldim. 15 dalga acilen dengelenmesi gerekiyor. !!!

6. MİMAR

MİMAR User

hediyeyı 21-25 arasınada atın lutfen kac gundur görev yapamıyoruz

7. Kar haritasi piriltilardan veya sandiklardan cikiyor mu

8. ShaDe.

Selam,

Menzilden vurduğunuz takdirde biraz daha rahat bitirebilirsiniz 15. dalgayı savunma önayarıyla.

Saygılar.

9. ShaDe.

Selam,

Kar tanesi haritası oyundaki pırıltılardan gelen kış hediyesinden çıkıyor.

Saygılar.

10. çAğRı

çAğRı User

Ejderha Ustası Zorbası amiralinden yapboz parçası alabilen var mı?

11. KILIÇ

KILIÇ User

Selam
    Haritanın 15. dalgada'mı sıkıntı yaşadınız acaba ? yoksa tamamı kolaymı geldi size.

12. Supporta eksik kurabiye verildi veya fazlasan topum alındı dendiğinde merkez ekibin yanlışlık yapamdıgını belirtiyorlar

13. sayın forum adminleri bana göre oyundaki ilk önemli sorun şu an bot olayıdır her haritada en az 10 gemi botta bunlara çözüm bulun bence kurabiye baston şeker olayıyla botçuların ekmeğine yağ sürmeyin en kısa sürede tarama yapılsın lütfen oyuncunu güvenini kazanacaksanız eğer bunu yapın saygılar....

inançbey likes this.
  14. bu yapboz parçaları önceden 500 baston şekerle başlıyordu şimdi 2000 e çıkmış buda hatalı sanırım ilk etkinlik başladıgında daha ucuzdu galiba toplar çekildi herkesden hata diye bu hatayıda düzeltirseniz memnun oluruz

inançbey likes this.
  15. debuf nedır neye dıyorsunuz ne oldugunu bılmıyorum acıklarsanız sevınırım

16. bu yapboz parçaları önceden 500 baston şekerle başlıyordu şimdi 2000 e çıkmış buda hatalı sanırım ilk etkinlik başladıgında daha ucuzdu galiba toplar çekildi herkesden hata diye bu hatayıda düzeltirseniz memnun oluruz Haklısın düzeltilmeli

17. drakeeeee

drakeeeee User

hatta yok dostum her parça açıldığında öbür parçayı alabilmek için daha fazla baston harcaman gerekecek.. sonuncu ise 5000 istiyor sıralama yanılmıyorsam...500-1000-2000-3000-4000-5000 diye aldım hatırlıyorum.

https://prnt.sc/OWdLg1SbbIhg

https://prnt.sc/Q7y1ZfnSi4Cb

Last edited: Dec 7, 2023
    AKINCI***BURAK™ likes this.
  18. Swedyboy

Swedyboy User

Arkadaşlar kolay gelsin, etkinlik penceresinde "elemental şampiyon" sekmesindeki ödüllerde; gün ışığı tasarımı, yapboz parçası, 50.000 kanlı ateş cephanesi vb. ödüller var, bunlar almak için görev ilerlemeleri var, bunları hepsini tamamlamak zorundamıyız ? mesela atlantis görevleri var ben atlantisi hiç oynamak istemiyorum, belli bir kısmını tamamlasak oluyo mu, şimdiden teşekürler.

19. Hepsini bitirmemizi istiyorlar 3 tanesini tamamladım halen açılmadı

20. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bütün görevleri tamamlamanızı istiyor.

Saygılarımla.