Kış Elementleri 2023

Discussion in 'Genel Tartışma' started by Star, Nov 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. odisa(A~Y)

odisa(A~Y) User

Eskiden kış etkinliği en çok beklenen etkinliklerden biriydi, kış haritası kasardık, hatta hatıra olarak saklardık, arkadaşlarımıza hava atardık şu kadar kış haritası var diye.. Neden artık kış haritasını böyle parayla satıyorlar?

2. qavrıla

qavrıla User

Madem pazardaki dereboyu burçtopunun adetin 1 e düşürdünüz, hiç olmazsa maliyeti de o oranda düşürülsün.
    Buyrun size adelet.
    Bakalım ne kadar adilsiniz.
    Saygılar.

3. Belli saatlerde haritalara atıyor dikkat et üst tarafta yazanlara 38/1 hediye kutusu atıldı yazıyor

4. Debuff kalmasını bekle

5. Sekiro™

Sekiro™ User

6. inançbey

inançbey User

Ejderha dan yapboz parçası düşüren varmı?

7. hagi080

hagi080 User

arkadaşlar yamadan sonra oyuna giremiyorum ne yapmam gerekiyor

8. teşekkür ederim

9. Ya bu toplar geri alındı da kardan adamlar iade edilmişmemiş alırken alıyorlar hemen??

10. Kanka geçen bununla ilgili konu açtım adminin biri ejderha ustası yapboz parçası vermiyo deyip konuyu kitledi daha oyuna hakim olamayan adminler var

11. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Restart ile bu durum düzeltildi.

Saygılar.

12. ShaDe.

Selam,

O konudaki yanlışlık forumda bize gelen bilgi ve tasarım yapbozundaki istenenler farklı olduğu için yaşandı, soruda daha sonra düzeltme yapmıştım zaten.

Saygılar.

13. Günlerdir kastığımız kurabiye adamlar ve baston şekerlerle aldığımız toplar geri alınmış ve herhangi bir iade yapılmamış şimdide topların adet sayısı düşürülerek aynı fiyata pazara eklenmiş bu sorunu bildirin lütfen

14. Jjem16

Jjem16 User

@Star @ShaDe. @-LegenD- Daha kötü ve kısa vadeli etkinliklerde daha çok top elde edebilmiştik. Şuan takası 1 e düşürmeleri o kadar gereksiz bir hareket oldu. En azından miktarı 3-5 yapıp oyuncuların gazını alabilirdiniz. Bu kadar saçma bir politika izleyerek daha çok oyuncu kaybedeceksiniz ve tüm kaosu üstünüze çekeceksiniz. Bunu iletirseniz sevinirim.

15. ShaDe.

Selam,

Kurabiye adam ve baston şeker iadelerinizde yanlışlık varsa veya iade gelmediyse destek ekibimize bilet atınız lütfen incelenmesi adına.

Saygılar.

16. ShaDe.

Selam,

Maalesef bu konuda mağduriyet epey büyük oldu, sizleri çok iyi anlıyoruz ve geribildirimler yapılıyor, umarım etkinliğin ilerleyen bölümlerinde telafiler yapılır, mesajlarınızı iletiyoruz.

Saygılar.

17. https://prnt.sc/T3NMsXiAkF8X
    bu kadar sistem kestim 1 tane deniz altı tasarımı vermedi buna şans falan demeyin koyun adam gibi ya parayla alayım yada sepetten alayım bıktım bu "ŞANS" faktöründen

18. GROSVATER

GROSVATER User

:)) benim atlantiste kestigim 700 oldu hala yok sen daha yeni baslamıssın

19. etkinlik görevinde yanardağa vurduğum halde sayaçta ilerleme olmuyor. kendi seviyemizdekinemi vuracağız