Kış Elementleri 2023

Discussion in 'Genel Tartışma' started by Star, Nov 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. selam kartanesi haritası son bölümdeki kurtlar ve kardan adamların canları ve vuruş hasarları çok yüksek üstelik birde tamir oluyorlar. hem para verip hemde haritayı bitiremedim.

hasar azaltan gemi subayı, zırh, ıvır zıvır olmasına rağmen :D

bunlara bir ayar çekilmeli

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Kar tanesi haritası biraz zor evet özellikle son dalga ama komple defans ayarlarıyla oynayıp menzilden vurduğunuz takdirde daha rahat oynayabilirsiniz, bu şekilde ekstra hasar almayacaksınız sistem gemilerinden.

Saygılarımla.

3. menzil maksimumda kartal gözümü kullanacam

4. ShaDe.

Evet, kartal gözüyle vurduğunuz takdirde sistem gemilerinin bomba etkisine maruz kalmıyorsunuz.

İyi oyunlar.

5. Blue-Life

Blue-Life User

600milyon Canı olan npc ye göre çok az miktarda kurabiye adam veriyor bi ayar çekilmesi lazım

6. ShaDe.

Selamlar,

Hızlı kurabiye adam kasmak için küçük gemileri vurmanız gerekiyor, etkinliklerde genelde böyle oluyor zaten admiraller inci/taç vb daha çok verirken ruh/öz vb. küçük gemilerden yapılır, bu konuda değişiklik olacağını zannetmiyorum ama bakalım.

Saygılar.

7. barbar40

barbar40 User

gümüş muhafız sürekli kendini tamir ediyor. saldırırken bile kendine can basıyor biraz zor olmuş. en az üç dört kişi kesmesi gerekiyor. en azından saldırırken kendisine can basmasa iyi olurdu

8. ShaDe.

Selam,

Muhafızın tamir sıklığı azaltılmıştı zaten ama tekrar bildirimde bulunacağım bu konuda.

Saygılar.

barbar40 likes this.
  9. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Kar tanesi haritası nerden alınıyor. Buz kütlelerinden çıkıyormu?

10. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Kar tanesi haritası nerden alınıyor. Buz kütlelerinden çıkıyormu?

11. 1. Sandıklardan baston çıkmıyor, çıkan varsa söylesin. 2.Pırıltı şekerlerinden harita çıkmıyor, çıkan varsa söylesin. 3.Atlantiste 750 npc kestim tasarım vermedi, alan varsa söylesin..

12. Etkinliğin gelecek diğer fazlarında kurabiyelerimiz kaybolacak mı? Ve pazara yeni şeyler eklenecek mi? Şu an pazarda bulunanlar kaybolacak mı? Genel bir cevap verebilecek var mı?

13. ShaDe.

Selamlar,

Net bir bilgi gelmedi henüz ama kurabiye adamlar kalacaktır, pazara eklemeler olacaktır var olanları kaldıracaklarını zannetmiyorum daha önce böyle bir durum olmadı eğer bir sürpriz yaşanmazsa.

Saygılar.

!Piri_Reis! likes this.
  14. ShaDe.

Selam,

Kar tanesi haritası ödeme kısmında satılıyor ve düşük bir şansla oyundaki pırıltılardan geliyor.

Saygılar.

15. ShaDe.

Selam,

Kar tanesi haritası ödeme bölümünde ve epey düşük bir ihtimalle oyundaki pırıltılardan çıkıyor.

Saygılar.

Last edited: Dec 4, 2023
  16. ShaDe.

Selam,

Sandıklardan baston şekeri kaldırıldı belki diğer fazlarda tekrar gelir bilemiyorum, harita ve tasarım alma ihtimalleri ise epey düşük geribildirimler bu yönde.

Saygılar.

17. 2023-12-04 16:27:20
    -10 x 1. Seviye Yıldırım hesabına eklendi. Sebebi: Black Friday Correction

Admin kolay gelsin iyi forumlar, bu log ile karşılaştım hesaptan 10 tane 1.seviye yıldırım topu kaldırılmış supporta yazdım buraya da belirtmek istedim.

Bir diğer konu ise Güneş Muhafızları Npcleri ve Atlantis Haritasında bulunan Denizaltı Casusu sistemlerinin haritada (özellikle atlantiste) çok fazla olması ve bunların resetle kaldırılmamış olması sorunu ile karşı karşıyayız.Çok fazlalar ve atlantiste her haritada 100 den fazla Denizaltı Casusu var, kesen yok bunların mapte bi sınırı olması söz konusu olabilir mi ? Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.

18. ShaDe.

Selam,

Yıldırım topunun kaldırılma sebebi büyük ihtimalle kara cuma sonunda yanlışlıkla 2 kez x10 top verildiği için geri çekildi.
    2. Sorunuz için ise bahsettiğiniz gibi epey amiral gemisi birikiyor haritalarda özellikle atlantiste, bu durumu bildireceğim.

Saygılar.

19. MİMAR

MİMAR User

hediye topla görevını yapamıyoruz efendım ben 26 lwl lım hedıye toplama kutuu sureklı ustlerde kalıyor 35 den aşagıya düştüğünü görmedım ben bu görevı nasıl tamamlayaacagım ? altta olan hedıye kutusunu zaten alamıyoruz lwlden dolayı bu arada olan lwl deki kişiler ne yapıcak ?

20. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar
    Çok haklısın etkinlik uzun soluklu olduğundan bunu yetkililer dikkate almalı ve hediyenin belli saat aralığın farklı haritalarda sistem tarafından atılması gerekli. Örenk (21 ve 40 lvl arasına saat aralığı belirnerek atılır ve bizlerde görevi yerine getiririz.)