Kış Elementleri 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Küçük etkinlik gemilerini batırarak elde edebilirsiniz.

Saygılar.

2. ShaDe.

Selam,

Denizlerin Nöbetçisi tasarımı görevlerden elde ediliyor, etkinlik tamamlama ise etkinlik sıralamasına baktığınız bölümde elemental şampiyon kısmında yapmanız gerekenler.

Saygılar.

3. hangi görevde veriyor ben bütün görevleri yaptım, eona norlingde gri soru işareti var diğer bütün etkinlik görev vericilerde x işareti var. etkinlik tamamlama kısmına baktığımda bugün itibari ile toplamda 23 tane görev yapmışım ama bu tasarımı almadım nasıl alacağım?

4. ShaDe.

Selam,

Son görevde almanız gerekiyordu normalde tamamladıysanız, belki alamadığınız görevler olmuştur yeterli heykel ve etkinlik puanınız olmadığı için.

Saygılar.

5. 150 tane heykelim var efendim daha da fazla olmuyor sanırım. Kaç etkinlik puanımız olması lazım Eona Norling'de gri soru işareti var ancak tıkladığımda hiçbir görev göstermiyor. Belli bir etkinlik puanından sonra mı görev gözüküyor acaba?

6. ShaDe.

Evet heykelde 150 sınırı var, bahsettiğim gibi tüm görevleri bitirdiyseniz eğer tasarımı almış olmanız gerekiyordu. Atlantis'teki görevleri de yaptınız mı acaba?

»єxτєяmiήατøя« bunu beğendi.
  7.  
  8. Ha evet atlantisi hiç yapmadım ben bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, iyi görevler.

9. eskici44

eskici44 User

bu nasıl bir görev 1 milyon incim gitti 50 bin inci aldım şaka mısınız

10. OzReese

OzReese User

Şu anda denizde ve denizaltında olan NPC'ler etkinlik sonuna kadar kalacak mı yoksa 1.faz bitimi yani 8 Aralıkta kaldırılacak mı ona göre Etkinliği Tamamla görevi için kendime plan yapacağım ?

11. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bize bilgiler faz faz gelmekte. Şuan için size bu konu hakkında söyleyebileceğim somut bir resmi açıklama yok maalesef.

Saygılarımla.

12. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Görev bu şekilde maalesef. Bu konu hakkında geribildirim verdik. Ama değişmedi.

Saygılarımla.

13. Merhaba Denizlerin Nöbetçisi tasarımını nasıl elde edebilirim.Göremiyorum hiç bir yerde.Nasıl alıcam bu tasarımı.
    Sayın @-LegenD-

14. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Baston şeker kasılmıyor npc lerde ödül olarak artırılması gerekiyor sayın forum yetkilileri lütfen iletir misiniz.

MatoisT bunu beğendi.
  15. sayın legend mod etkinlik başladı malum otomatik oyuncular sadece belirli npclere sıkıyorlar klasik kasılma şekli etkinlik sıralaması nesne kasma işi her seferinde aynı şekilde ızdıraba dönüşüyor bizd eşurad 225 top biraz ıskarmoz birazda buff kasacağız diye af edersiniz kıçımızı yırtalım 2 saat adam pc başında olmadan çuvalla nesne kassın gerçekten çok yazık ve bunun vebalide kim göz yumuyorsa onların üstünde kalsın diyorum sadece biraz vicdanınız varsa daha radikal bir karar alırsınız para veren pul veren kim olursa olsun botu kullanıyorsa kapatın komple olsun bitsin.saygılar 2 saat oynayıp stres atalım diyoruz daha çok strese giriyoruz şurda...

16. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bildiğiniz üzere biz manuel müdahale edemiyoruz. En kısa zaman da debuff gelmesi için öneri vereceğim.

Saygılarımla.

17. selam
    ödül olarak verilen dokunacın zaferini bilen var mı nedir? tüm etkinlik npc lerine ignis cephanesi mi daha fazla vuruyor

18. hocam bütün görevleri yapacaksın(Atlantis dahil), ondan sonra görev verici gemilerden ismi Eona Norling olanda bir görev çıkıyor. O görevi yapınca alıyorsun

Son düzenlenen: 3 Aralık 2023
  19. ***.rose.

***.rose. User

başlıkta da görüldüğü gibi geçen hafta yaşanan hatadan dolayı bir çok top, kuzgun, kaptan sandığı yapıldı. topların geri çekildiğine dair haberler yayınlandı. ama neden kuzgun, kaptan sandığı ve bazı öğeler için çalışma yapılmadı? eğer seafight yönetimi adil olduğunu iddia ediyor ise bunu da çözüm getirmeli diye düşünüyorum. toplar kadar diğer elementlerde oyun için değerli eşyalardır.

20. getirmezler onların adaleti kara cuma talep et butonunda kaldı hakkımı helal etmiyorum