Kış Elementleri 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. o meseleyi ben de anlamadım her gün fiyatları değişiyor bende de dün aqua 1700 taçtı şimdi ignis 1700 diğrler, 2200

2. fazlara göre güllelerin taç değerleri değişiyordu şimdi 3 tür güllede aynı fiyata satılıyor.

3. kanka her gülleyi alma git aqua ve sarı olanı al 10-20 m neyse seni 2 sezon götürür geri kalan işlevsiz gülleler tacını yaza gelecek euro 2024 e sakla

4. erşan367

erşan367 User

4. fazın görevlerini yapamadım bende çıkmamıştı şimdi 5. fazdayız gerideki tüm görevleri açtım ama 4. fazın görevleri açılmıyor atlantiste çıktı yüzeyde çıkmadı sadece yeni 5. fazın görev nesnesi pulluk 150 adet değil gerisi 150 adet

5. 5. fazda görevlerde özel bir hediye veriyor mu ?

6. 2. yapboz parçası kaç baston şeferi ?

7. oyuncuların gulle alırken fazladan odedıgı taclar ıyade edılecekmı sımdı

8. yok iade olmaz seafightte kasaya giren geriye verilmez şanına yakışmaz botlara dağıttığı taçları bizden çıkarıyor işte bu şekilde...

9. ***EZEL***

***EZEL*** User

katalizör yıldızı etkinlik pazarına da gelmesi gerekir iletir misiniz

10. Ne işe yarıyor?

11. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Katalizör yıldızı oyun içindeki katalizör hücresinde kullanılmakta.

Saygılar.

12. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinliğin bitmesine epey az kaldı ekleneceğini pek zannetmiyorum.

Saygılarımla.

13. ölüm dansı gibi bi harita yapılmasın bence adamlar giriyor 3-5 kurabiye için sagda solda bekliyor.ana sisteme sıkmıyor.bizim gibi bitirmeye çabalayanlara engel oluyorlar.bunları engelleyin engellenemiyorsa böyle haritalar getirip bizim gibi oyuncuların zamanını ve uyun hevesini kaçırmayın derim.ilgilenen olursa tabi.

14. Kurabiye için değil o

15. veya tasaım için 50 tane tasarımmı verecek sanki aynı adamlar hep oradaydı.veyahut 3-5 item için.ne farkederki.

16. Çıkmıyor ki kolay kolay 100 kere giren var tasarım çıkaramayan neyse bitti gitti

17. benim gemimde 385 tasarım var oyunda mevcut 1100 civarı tasarım var her ay 10 tasarım getirseler dükkana 70 ay 5.5 yıl sonra tamam gemimde her şey var derim ama yok adamlar yağmacıya bile hep aynı şeyleri getiriyor oyunda bir amacım yok rütbem baron bp de hatrı sayılır seviyede tek derdim gemiyi koleksiyon gemisi yapmak o sarı gemi için belki 300 kere girdim ama vermedi parasıyla alalım yağmacıya getirin diyoruz ona da yoh diyorlar boş yere o kadar uğraştırdılar ne diyim olan o kadar kurabiye adama oldu keşke kış ışığı kardan adam alsaydım