Kış Elementleri 2023

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 30 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. erşan367

erşan367 User

bonzai ağacını nasıl toplarım

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Küçük etkinlik gemilerinin veriyor olması lazım hala, ateş ejderhası heykeli, bonsai ağacı ve bebek kaplumbağa görev itemleri küçük etkinlik gemilerinden geliyor.

Saygılar.

3. MİMAR

MİMAR User

hediyetopla görevını hala yapamadım

4. KILIÇ

KILIÇ User

Selamlar
    Bende yapamadım bunu düzeltmeleri lazım bununla ilgili öneride verdim sonuç alamadık.
    Hediye sistem tarafından atılmalı ve haritası oyun ekranında yazar belirli saat diliminde atılır.
    Bizlerde denk gelirsek toplarız. Örnek 21 ve 40 hairta benim hediye alanım ben 22 levelim nasıl toplarım sizce ?

5. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

etkinlik puanını nerden bakabilirim,

6. ShaDe.

Selam,

Etkinlik görevi aldığınızda üst bölümde görebilirsiniz.

Saygılar.

7. Race1977

Race1977 User

dün debufum açıldı görevlere başladım tekrar yanardag olacak mı 500 milyon hasar ver görevim var

8. ShaDe.

Selam,

Yanardağ her gün aktif oluyor, oyunda patlamaya yakın olduğu zamanda geri sayımı görebilirsiniz, aktifse etkinlik sayacından takip edebilirsiniz.

Saygılar.

9. bu hediye görevini biraz oyuncular için kolaylaştırsanız olmazmı mesela 5 haritadan 54 haritaya kadar her haritaya hediye kutusu koysanız ve oyuncu bu kutuyu görev harici alamayacak şekilde bir düzenleme yapsanız olmazmı adam totuga açıyor 4 milyon darbe vududa oldumu 5 milyon canı oluyor bunu belli oyuncular dışında herkes batırıpta alamaz

10. ShaDe.

Selamlar,

Yetkililere durumu ileteceğim umarım değişiklik yapılır.

Saygılarımla.

11. erşan367

erşan367 User

6. parça ejderha ustası zorbasını yenerek elde edilir diyor, hasar veriyorum ama parça gelmiyor hiç

12. cpt.ayazz

cpt.ayazz User

Ben neden belalı kardan adamdan sadece tp alıyorum diyer sistemler veriyor ödül bu vermiyor.!

13. MİMAR

MİMAR User

hediye topla görevı gerçekten 21-40 için cok sıkıntı bu az buz lwl farkı degil 21 lwl olan oyuncunun hedıyeye ulaşması ımkansız adamlar alıyorlar hedıyeyı cıkıyorlar 40 a o hedıye tekrar 21 e hıc gelmıyor kı ? bu kişi nasıl görevı tamamlasın bali alt haritalardakınıde alabılsın lwl lerı yapmaya calışıyoruz ama neden bizleri mağdur duruma düşürüyorsunuz

14. Atlantise girip oradan alabilirsiniz.

15. kRaL-28

kRaL-28 User

etkinlik takviminde 16-17-18 günlerini açamadım ben bu günlerde ne verdi acaba öğrenebilir miyim çok mu şey kaçırdım merak ediyorum :D

16. ÇaRŞı32

ÇaRŞı32 User

Arkadaşlar 3.fazın gizli görevlerinde hangi ödüller verildi acaba yada verildi mi? Örneğin tasarım vb.

17. MİMAR

MİMAR User

hocam cok sag olun sızın sayenızde gırdım atlantıse ve görevı tamamladım hatta 4 kere ben aldım kımseler yoktu :)

18. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

uzatma kutusu almışım. Bunu hangi npc veriyor bilen varmı arkadaşlar?

19. Sayın @ShaDe. Daha önceki senelerde de Yer altı grup haritasına girişte antik nişan kullanılıyordu.Bjorglarda sürekli antik nişan veriyor şuan,ama grup haritası büyülü nişan istiyor bi güncelleme olucak mı acaba bunun için.Grup haritası bomboş önceki senelere kıyasla çünkü herkes antik nişan kastı :(

20. erşan367

erşan367 User

yaratılış ocağı nerede