Kış Bayramını Kurtar! 2019

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 29 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce de fazla değil mi arkadaşlar 1.000 kurabiye adam

1. Katılıyorum

oy sayısı 60
    88,2%
  2. Katılıyorum

oy sayısı 8
    11,8%
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu gece başlayacak.
    Selam,

F5 atınız.

DARKEVİL_19 bunu beğendi.
  2. buffturkei

buffturkei User

1 hediye topla görevi var nerede bulurum bu hediyeyi hiçbiyerde bulamıyorum.

***Blue*storm*58*MDK bunu beğendi.
  3. toplanabilir nesneyi nasıl toplicam uygun seviyede değilsin diyor @Star

4. ya abi bu nasıl karışıklık kaç kere okudum adam gibi hiç bişey anlamadım gitti tam olarak şimdi ne yapacam ben bu etkinlikte hangi gemileri keseyim geçenki etkinlik ne güzeldi sabit ti

TiryakiHasan bunu beğendi.
  5. paradox07

paradox07 User

itibar ne işe yarıyor çözebilen var mı?

6. etkinlik npcleri cok mu az bana mı oyle gelıyor npc bulamıyoruz kesmeye yarım saat gorev yapmaya calısıyoruz bunuda bıldırır mısınız

7. Star

Raporlarıma eklerim.

8. S.a. etkinlikte 250 şer tane ile sınırlı satılan kalp kırıcı ahtapot zehiri ve kabuk kırıcı cephanelerinin fiyatı bu güne kadar satılmış en pahalı cephane olabilirmi?

9. Coder

Coder User

Sentinel Stag ve Leto’nun Gözcüsü de 19-1’den 45-1’e kadar olan haritalarda bulunabilecek.

Bu harita aralığının düşürülmesini talep edebilir misiniz ? Diğer gemiler gibi +5 olarak değiştirilebilir mi? Etkinlik konusuna yazdım ama cevap vermediniz o yüzden konu açtım.

Kolay gelsin.

10. Alev topu görevi için 150 itibar puanı istiyor.(yunan ateşi ve viking avcıları itibarı) Bende 140 var geri kalanı nasıl kasıcam veya neyden kasıcam?

11. Bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer :)

12. Star

Yapacak bir şey yok :) Pek ihtiyacınız olacağı söylenemez zaten midgard wyrm etkinliği dışında :D

13. Star

Raporlara ekledim.

Coder bunu beğendi.
  14. merhaba etkinlik görevlerini yapınca itibar gib bişe veriyor bu ne işe yarıyor daha mı fazla inci alırız açıklaycı bişe yazar mısınız , birde görevler iyi ödül mü veriyor

15. Kış takvimini neden göremiyoruz aldığımız tasarım parçalarınıda göremiyoruz. Eski kış takvimi öyle değildi. Oyundaki tarih yazan yere tıklıyorum sadece etkinlik sıralamasına atıyor o kadar.

16. Star

Etkinlik sayacında takvim ikonunun üstüne tıklayın göreceksiniz.

17. Star

Selam,

Ödül artması değilde bazı görevleri geçebilmeniz için itibar puanı şartı sunuyor :) O yüzden.

18. Etkinlik gemilerinden hangi ödülleri alabilirim?
    Somurtkan Domuz Semele'nin Bekçisi Kara Koç Maia’nın Muhafızı Sentinel Stag Leto’nun Gözcüsü

Etkinlik açıklamasında yukarıdaki sistem gemileri yazıyor ama bunların çoğusu yok acaba isimlerdemi yanlışlık varr mesela Battering Ram diye gemi var ama o forumda gözükmüyor

19. Tıklıyorum beni tekrar etkinlik sıralamasının olduğu sekmeye atıyor bende ondan bahsediyorum işte ne tasarım parçası görülüyor ne de takvim.

20. Marketten 250 kurabiye ile 700 baston şekeri almak tek seferlik mi ?