Kırıkgümüş Sınırı hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kaptan.10 tarafından 12 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaptan.10

Kaptan.10 User

Merhaba,

Kırıkgümüş için bir sınır mı var acaba 10K üzerine çıktığı anda 500 kırıkgümüşüm silindi seyir defterinde böyle bir log var bu konu hakkında bilgi verilmemişti.

2026-04-12 10:53:36
    250 x Kırıkgümüş kaldırıldı. Nedeni: Ragnarok.
    2026-04-12 10:53:36
    250 x Kırıkgümüş kaldırıldı. Nedeni: Ragnarok.

https://prnt.sc/G8tQ81X2Pxio

Zaten kasılmak zorken silinmesi ya da sınır olmasını doğru bulmuyorum, bunu geliştirme olarak sunabilir miyiz?

2. yazıklar olsun seafgh alt tabaka surunuyor daha mıllete gorev bıle vermıyorsunuz bu kuyu gorevını bıtırmeden bu kacıncı sınır varmış kırkharamı bunlar adamın gumusunu yurutuyorlar kac kışı takıldı bu rok harıytasında parası olmayana duduk yok malesef.....

3. panzer.54

panzer.54 User

Merhaba sınır olduğunu sanmıyorum bende şu an 17.260 kırıkgümüş var..şayet geminizi batırdılarsa kırıkgümüş ün gittiğini okudum forumda

akyol37*frm* bunu beğendi.
  4. bu oyunun neresinde akla mantığa yatkın birşey var ki o kadar zaman ve emek harca sa.ma sapan bir şekil de emeklerin çöpe gitsin.

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

10.000 Sınırı var evet, rok haritalarında batırılma ve ele geçirilme durumunda kayıp yaşıyorsunuz. Önerinizi iletirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.