Kimlik Bilgileri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GLâd¥âTö®²º¤æ=- tarafından 14 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabıma kayıtlı e-posta adresini değiştirmek istedim ama olmadı e-posta degiştirme talep ettim ancak benden kimlik fotokopi vs. Bu gibi bilgiler istendi ne kadar güvenebiliriz bu bilgileri paylaşmada size

2. capt

capt User

Düşündürücü olabilir de olmayabilirde :) anasayfadan supportta mesaj atıp gelen mesajda böyle istendiyse güvenebilirsin tabi yani düşündürücü dedim fakat mailleştiğinin resmi support olduğuna eminsen sıkıntı yok

3. resmi support daha yetkılı bırıısınden duyarsam eger bı nebze olsa güvenirim zaten bılgılerı gönderdm supporta

Son düzenlenen: 14 Mart 2019
  4. capt

capt User

bu tarz yetkili support isimlerini açık olarak yazma aklında bulunsun güvenebilirsin o zaman emin ol

5. Bilmiyordum suan ögrenmıs oldum duzenledım mesajımı zaten

6. En yetkılı ısım sayın Bigpatron ondan duysam daha cok guvenebilirm acıkcası

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili, destek ekip size gerekeni söyler. Forum üzerinden yardımcı olamayız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.