Kıdemli Erzaklar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve MAREŞALFOO tarafından 24 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. paketlerde hata var galibaa her koşulu gereksinimi karşıladğım halde 74 tl 4 seviye dünya yaran gözüküyorken 149 tl lik gözükmuyor 100 adet 4 veren ama bazı kişilerde satın almadığı haldede 2 si görünüyor bende gözükmuyor sebebi nedir supporta da yazdım fakat alakasız cevaplar alıyorum online süresi felan gibi sebebi nedir

2. Macellan

Macellan User

74 TL'ye 50 Adet Dünyayaran 4. Seviye paketini alınca 149 TL'ye 100 Adet Dünyayaran 4. Seviye paketi geliyor. Filodan o kadar paket alan oyuncu gördüm hiç direk olarak 149 TL'lik paketi alanı ya da o paketi göreni duymadım.

3. gumraL

gumraL User

paketlerin içeriği görünmüyor sadece saçma sapan acıklamalar var ama paketin ne verdiğini içeriğinin ne olduğu kaç adet olduğu yazmıyor . görebilen varsa bana yazabilirmi zahmet olmazsa

4. EFE

EFE User

Ben almadım 4.seviye dünya yaran 2pakette gözüküyor bende.Elinizdeki 4.seviye dünya yaran sayısı ile alakalı sanırım.Bende 159 4.seviye var 2 pakette gözüküyor.

5. EFE

EFE User

https://prnt.sc/11zj4aj
    https://prnt.sc/11zj2mo
    Fiyatın altında tutar yazan rakam top adedi.Paketin üzerine tıklayınca açılan sayfada topun seviyesi gözüküyor.

☆亗USTA亗☆ bunu beğendi.
  6. Dünyayaran 5 için de aynısı mı geçerli acaba? Bende sadece 200 tl lik paket gözüküyor 40 top içeren çünkü.

7. Macellan

Macellan User

Bende 200 civarı olmasına rağmen görememiştim başkaları da öyle. Teşekkürler cevap için neden gözükmediğini bulursan mükemmel olacak :p

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geminizde ne kadar olduğunun da önemi var. Paketlerde hata yok gereksinimler tutmuyordur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.