Keskin Kılıçlar Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ROVER.96 tarafından 15 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ROVER.96

ROVER.96 User

Keskin kılıçlar üyeliği aldım 2-3 gün önce . Gelecek ayın 11.09.2025 tarihinde sona erme tarihi yazıyor. Bunu iptal etmezsem otomatik yenileniyor diye bir şey görmüştüm. Ben ayın sonuna gelmeden iptal etsem , unutmamak için. Yada böyle bir şey yapabiliyor muyum.

Söz konusu tarihi geçerse yenileneceği için yazan yazılara göre , para ödemem gerekecek.

Bunu istemediğim için bilgilerinizi rica ederim.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Oyunda market işaretine tıklayın, sol üstteki profil işaretine ardından abonelik genel görümüne tıklayın, ödeme verilerinizi orada görebilirsiniz.

Saygılarımla.

3. ROVER.96

ROVER.96 User

Bunu o kısımdan iptal edebiliyorum değil mi.

Çünkü daha 28 gün felan var. Ben günü geçmesini istemiyorum. Geçerse para vermek istemiyorum başka. Çünkü itibarlar hemen hemen fulleniyor. Ben aldığım kadar kullanıp devamını istemiyorum çünkü.

Teşekkürler

4. ShaDe.

Eğer, kayıtlı ödeme bilgilerinizi kaldırırsanız otomatik yenileme yapılmayacaktır, ödeme bölümüne tıklayınca statü & iptal kısmı da var oradan "Kişisel ödeme bilgilerini sil ve devam eden paketlerini iptal et" bölümünde işlem yapabilirsiniz.

ROVER.96 bunu beğendi.
  5. ROVER.96

ROVER.96 User

Aşağıdaki gibi yazmaktadır. Xx olan yerleri kendim güvenlik amacıyla yazdım.

Paketlerim

AyrıntılarStatüİşlem
    Keskin Kılıçlar Üyelik Bileti
    Kredi kartı: xxxxxxxxxx
    Sona erme tarihi
    11.09.2025

Birde alt kısımda şöyle yazıyor.

Ödeme verilerim
    - kayıtlı ödeme verileri yok

Heralde otomatik yenilenmez daha.

6. ROVER.96

ROVER.96 User

Destek için teşekkür ederim. Support da döndü.

Kayıtlı kart bilgim olmadığı için otomatik yenileme olmayacak.

Ayrıca bana iptale ilişkin az önce mailde geldi. Kalan süre bittikten sonra otomatik yenileme olmayacak.

Destek için tekrardan hepinize teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

7. ShaDe.

Rica ederim,

İyi oyunlar dilerim. ;)

ROVER.96 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.