KAYIP HAZİNE KUPA ODASI SORUNU

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve extereme02 tarafından 13 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. extereme02

extereme02 User

Öncelikle merhabalar, Kayıp hazinelerdeki 6000 bin ışınlanma 10000 asklepios yeteneği hakkında konuşacağım.
    Bizim bir hayatımız var evet bunların süreleri hesaplandı mı bilmiyorum ama ışınlanma 36 bin dakika yapıyor, asklepios 50 bin dakika şaka gibi bunların yarı yarıya düşürülmesini talep ediyorum. Oyuncular en azından açmayı hedefler yukarıya iletirseniz sevinirim

2. Işınlamayı hesaplamıştım sadece 12.5 ğün boyunca her 3 dakikada bir ordan oyara ışınlanma yapsan bitiyor 12 buçuk gün kalkmıcaksın bilgisayardan ve 3 dakıkada bir ışınlanma atıcaksın :)

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Haklısınız ve bu konu birçok kez gündeme geldi ancak yetkililer kayıp filo kupalarının çok uzun soluklu tamamlamak için ayarlandığını belirtti. Zaten açmak çok uğraştırıcı olduğu için açan oyuncu sayısı da yok denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum, dolayısıyla oyuncular arası fark yaratmıyor. Yine de konuyu tekrar gündeme getiririz.

Saygılarımla.

4. elif25

elif25 User

iyi günler tekrardan teşekkür ederim ben eski oyunculardanım 18 yıllık hesapla burdayım beni kovamaz yazan kişi eskiden güvenli haritalar vardı orda rahatça korsanlık sınavları orada gelişebilioduk hatta seviye farketmeksizin oyunda koruma vardı saldırmadın sürece harikaydı ama bazı kişilere rahatsız etmiş olacakki bozmuşlar eskiye dönülsün 25 üstü seviyeleri hiç göremedim bende bakmak istiyorum gelişmek amaolmuo neden o oynama denen rahatsız eden kişiler yüzünden oyun bu halde ben batırlayan bir servere bu hesabı aktarın kuş uçmaz kervan geçmez tek başıma bata kalka gelişim ama batırmasınlar

5. sansar6161

sansar6161 User

Tam olarak ne demek istediğini anlamış değiliz ''elif25''

6. extereme02

extereme02 User

tp 3 dakikada değil 6 dakikada atılıyor yanlız :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.